Игре

Mason Greenwood biće prikazan u novom izdanju EA FC 24

Summary

EA SPORTS je saopštio da će Mason Greenwood, diskvalifikovani fudbaler Manchester Uniteda, biti prikazan u igri EA FC 24 koja će biti objavljena 29. septembra. Međutim, on neće odmah biti dostupan u Ultimate Team modu. Greenwood, koji trenutno ima 21 […]

Mason Greenwood biće prikazan u novom izdanju EA FC 24

EA SPORTS je saopštio da će Mason Greenwood, diskvalifikovani fudbaler Manchester Uniteda, biti prikazan u igri EA FC 24 koja će biti objavljena 29. septembra. Međutim, on neće odmah biti dostupan u Ultimate Team modu.

Greenwood, koji trenutno ima 21 godinu, uhapšen je u januaru 2022. godine zbog zabrinjavajućih objava na društvenim mrežama. Optužen je zbog pokušaja silovanja, prisile i napada. Međutim, u februaru 2023. godine, Tužilaštvo je utvrdilo da više nema realne šanse za osudu, što je dovelo do obustavljanja krivičnog postupka protiv njega.

U avgustu, Greenwood je prešao na pozajmicu u Getafe, španski klub iz La Lige, što je izazvalo veliko uzbuđenje u španskom gradu. Zbog ovog transfera, EA SPORTS je potvrdio da će Greenwood biti uključen u EA FC 24 kao deo aktivnog tima Getafe CF-a. Međutim, neće se pojaviti u Ultimate Team modu prilikom lansiranja, jer nije bio deo aktivnog tima u trenutku završnih priprema igre.

Izjava iz EA SPORTS-a ukazuje da, iako je Greenwood trenutno isključen iz Ultimate Team moda, postoji mogućnost da bude dodat u budućnosti. Tačan vremenski okvir za njegovo uključivanje u Ultimate Team nije naveden.

Ova najnovija vest dolazi nakon potvrde Sports Interactive-a da će se Mason Greenwood vratiti i u Football Manageru u sledećoj ažuriranju igre.