Игре

Mason Greenwood će biti deo igre EA Sports FC 24

Summary

EA Sports je potvrdio da će Mason Greenwood biti prikazan u njihovoj nadolazećoj igri EA Sports FC 24. Greenwood, koji trenutno igra za Getafe FC, ranije je bio izbrisan iz igre FIFA 22 i bio odsutan u FIFA 23 nakon […]

Mason Greenwood će biti deo igre EA Sports FC 24

EA Sports je potvrdio da će Mason Greenwood biti prikazan u njihovoj nadolazećoj igri EA Sports FC 24. Greenwood, koji trenutno igra za Getafe FC, ranije je bio izbrisan iz igre FIFA 22 i bio odsutan u FIFA 23 nakon što je uhapšen u januaru 2022. Međutim, optužbe protiv njega su kasnije odbačene.

EA Sports FC 24 ima za cilj autentično prikazivanje aktivnih rostera timova i klubova u pravom svetu fudbala. Portparol EA Sportsa je izjavio: „Pošto je sada deo aktivnog rostera Getafe CF, Mason Greenwood će biti uključen u FC 24. Pošto Greenwood nije bio deo aktivnog rostera u vreme našeg prereza za konačne timove i podatke o igračima, neće se pojaviti u Ultimate timu pri lansiranju.“

Greenwood je stekao popularnost dok je igrao za Manchester United i pozajmljen je Getafeu u septembru. Iako još uvek nije odigrao meč, redovno je prikazan u promotivnom materijalu za Getafe od svog dolaska u Španiju.

EA Sports FC 24 je zakazan za izlazak 29. septembra 2023, sa ranim pristupom dostupnim putem Ultimate izdanja koje kreće 22. septembra. Igra će biti dostupna na različitim platformama, uključujući PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC i Nintendo Switch.