Игре

Insomniac Games započinje aktivni razvoj Marvelovog Wolverinea

Summary

Poznati developer Insomniac Games, koji stoji iza igre Marvelov Čovek-Pauk, najavio je da su započeli aktivni razvoj svog sledećeg Marvelovog projekta – Marvelovog Wolverinea. Dok fanovi studija nestrpljivo očekuju izlazak igre Marvelov Čovek-Pauk 2, koji će se pojaviti sledećeg meseca […]

Insomniac Games započinje aktivni razvoj Marvelovog Wolverinea

Poznati developer Insomniac Games, koji stoji iza igre Marvelov Čovek-Pauk, najavio je da su započeli aktivni razvoj svog sledećeg Marvelovog projekta – Marvelovog Wolverinea. Dok fanovi studija nestrpljivo očekuju izlazak igre Marvelov Čovek-Pauk 2, koji će se pojaviti sledećeg meseca na PlayStation 5 konzoli, mnogi su strpljivo očekivali vesti u vezi sa Marvelovim Wolverinom.

Najavljeno tokom događaja PlayStation Showcase 2021 sa kratkim filmskim insertom, Marvelov Wolverine će se odvijati unutar istog Marvelovog univerzuma kao Marvelov Čovek-Pauk. Čudno je što u Marvelovom Čovek-Pauku nema nikakvih referenci na X-Men likove, što čini najavu Marvelovog Wolverinea posebno uzbudljivom za fanove serijala.

Tommy Mann, izvršni direktor u Insomniac Games, je na Twitteru podelio vest o početku aktivnog razvoja Marvelovog Wolverinea. U svom tvitu je izrazio svoje oduševljenje što će igrači moći da dožive Marvelov Čovek-Pauk 2, ali je takođe otkrio svoje nestrpljenje da radi na nečemu novom – Marvelovom Wolverinu.

Iako Mann nije otkrio dalje detalje, sama najava je dovoljna da izazove uzbuđenje među fanovima. Trenutno nije jasno kada će igra biti objavljena, jer će razvojni vremenski okvir u velikoj meri zavisiti o njenom obimu i tome da li će imati otvoreni svet poput svog prethodnika.

Marvelov Wolverine će biti ekskluzivna igra za PlayStation 5, čime se dodatno proširuje ponuda očekivanih igara za ovu konzolu. Dok fanovi nestrpljivo čekaju više informacija, mogu da budu sigurni da će Insomniac Games ponuditi još jedno uzbudljivo i uronjivo iskustvo u Marvelovom univerzumu.