Игре

Pokémon Go: Što trebate znati o blistavom Mankeyu

Summary

U Pokémon Go, igrači imaju priliku da naiđu na retku i traženu varijantu blistavog Mankeya, svinjskog majmunskog Pokémona iz Kanto regiona. Ova blistava verzija donosi dodatni nivo uzbuđenja igri, jer ima drugačiju paletu boja u poređenju sa svojim normalnim pandanom. […]

Pokémon Go: Što trebate znati o blistavom Mankeyu

U Pokémon Go, igrači imaju priliku da naiđu na retku i traženu varijantu blistavog Mankeya, svinjskog majmunskog Pokémona iz Kanto regiona. Ova blistava verzija donosi dodatni nivo uzbuđenja igri, jer ima drugačiju paletu boja u poređenju sa svojim normalnim pandanom.

Takođe je važno napomenuti da Mankeyeva evolucija, Primeape, može biti takođe blistava. Ovo je posebno važno s obzirom na potencijalno uvođenje Annihilapea u Pokémon Scarlet i Violet. Kako su rani Paldeanski Pokémoni već uvedeni u Pokémon Go, nije nemoguće da se Annihilape uskoro pridruži timu. Zbog toga igrači mogu početi sakupljati Mankey slatkiše u anticipaciji ove evolucije.

Prema istraživanju koje je obavila The Silph Road, šanse da naiđete na blistavog Pokémona uobičajenog dana su otprilike jedan prema 500. Iako nema potvrde da Mankey ima „zagarantovani“ ili pojačani šansu za blistavost, njegova retkost čini susret sa blistavim Mankeyem još posebnijim.

Nažalost, ne postoji siguran način za privlačenje više blistavih Pokémona. Šanse za hvatanje blistavih Pokémona u Pokémon Go postavlja Niantic, developer igre, i obično se povećavaju samo tokom posebnih događaja kao što su Community Days, Safari zone ili Legendary Raids. Ne postoje predmeti koji specifično povećavaju šanse za blistavog Pokémona.

Ako vas zanima koje Pokémoni trenutno imaju dostupne blistave verzije, LeekDuck pruža korisni vizuelni vodič. Ovaj izvor prikazuje sve postojeće blistave Pokémone, što igračima omogućava da prate koji žele da dodaju svojoj kolekciji.

Za više savjeta i vodiča o Pokémon Go igri, Polygonovi Pokémon Go vodiči su dragoceni izvor informacija.