Игре

Pregled procurjenih veština u igri Assassin’s Creed Mirage

Summary

Nedavni curenje informacija otkrilo je celokupnu listu veština u nadolazećoj igri Assassin’s Creed Mirage. Procureli podaci, objavljeni od strane LetsTalkGaming na Twitteru, daju uvid u drveta veština i kategorije koje igrači mogu očekivati u igri. Veštine u Assassin’s Creed Mirage […]

Pregled procurjenih veština u igri Assassin’s Creed Mirage

Nedavni curenje informacija otkrilo je celokupnu listu veština u nadolazećoj igri Assassin’s Creed Mirage. Procureli podaci, objavljeni od strane LetsTalkGaming na Twitteru, daju uvid u drveta veština i kategorije koje igrači mogu očekivati u igri.

Veštine u Assassin’s Creed Mirage su podeljene u tri glavne kategorije: Fantom, Varalica i Predator. Svaka kategorija nudi različite sposobnosti koje igrači mogu otključati i koristiti tokom igranja. Neke primećene veštine uključuju mogućnost da se ubije druga meta odmah nakon izvršenog ubistva, mogućnost usporavanja vremena prilikom gađanja noževima za bacanje i opcija za dodatne slotove za alate.

Ukupno, igračima je na raspolaganju 23 veštine. Takođe, ukoliko igrači žele da promene izbor veština, postoji mogućnost da resetuju sve veštine i počnu ispočetka.

Pored procurelih veština, na internetu je takođe objavljeno gotovo 90 minuta gejmplej snimaka, pružajući obožavaocima uvid u ono što mogu očekivati u igri Assassin’s Creed Mirage.

Assassin’s Creed Mirage treba da se lansira 5. oktobra za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC. Međutim, važno je napomenuti da verzija igre za PC neće biti dostupna na Steamu. Igrači će je morati kupiti i preuzeti direktno sa Ubisofta ili putem Epic Games prodavnice.

Procurele veštine pružaju uzbudljiv uvid u mehaniku igranja i mogućnosti u Assassin’s Creed Mirage. Obožavaoci serijala sada mogu početi da planiraju svoje preferirane stilove igranja i razvijaju strategiju za misije i borbe.