Игре

KOI produžio ugovor sa veteranom League of Legends tima

Summary

Nakon neuspešne sezone u 2023. godini, KOI-ov League of Legends tim je napravio ključni potez kako bi poboljšao svoje šanse za narednu sezonu. Organizacija je navodno produžila ugovor sa veteranom mid lanerom Emilem „Larssen“ Larssonom na četiri godine, do 2027. […]

KOI produžio ugovor sa veteranom League of Legends tima

Nakon neuspešne sezone u 2023. godini, KOI-ov League of Legends tim je napravio ključni potez kako bi poboljšao svoje šanse za narednu sezonu. Organizacija je navodno produžila ugovor sa veteranom mid lanerom Emilem „Larssen“ Larssonom na četiri godine, do 2027. godine.

Larssen, koji je sa Rogue-KOI zastavom od 2019. godine, dokazao se kao jedan od najboljih igrača u ligi. Iako je osvojio samo jedan LEC trofej, Larssen je kontinuirano bio pokretačka snaga za Rogue i KOI, stalno se borio za plasman među prvih troje u regionu. Međutim, tim je imao problema sa uspehom ove godine, završavajući nekoliko puta u donjoj polovini tabele i samo jednom obezbedivši plasman među prvih troje tokom Zimskih plejofa 2023. godine.

Produžetak ugovora osigurava Larssena kao premijernog talenta za KOI i pruža organizaciji čvrstu osnovu za izgradnju u narednoj sezoni. Ovaj potez pokazuje timovu posvećenost dugoročnom uspehu i ističe vrednost Larssena kao igrača.

Iako su navijači optimistični zbog produžetka ugovora, postoji zabrinutost zbog finansijske stabilnosti KOI-a. Izveštaji sugerišu da organizacija ima velike finansijske probleme i da nije mogla da isplati plate igračima, kreatorima sadržaja, pa čak ni licencu za LEC. U svetlu ovih izveštaja, trenutni suvlasnik Ibai Llanos je navodno iz svog džepa izdvojio tri miliona evra kako bi rešio ove finansijske probleme.

Produžetak Larssenovog ugovora donosi nadu KOI navijačima, dok tim pokušava da se oporavi od razočaravajuće sezone i cilja na osvajanje titule sledeće godine. Sa Larssenom kao ključnim igračem, KOI ima potencijal da povrati svoju formu i izazove najbolje timove u LEC-u.