Игре

Jupiter donosi popularnu igru Picross natrag na Nintendo Switch

Summary

Jupiter, tvorac popularne puzzle igre Picross, najavio je da će vratiti svoje devet digitalne Picross e igre na Nintendo Switch. Ove igre postale su nedostupne kada je Nintendo 3DS e-shop zatvoren ranije ove godine. Najava je objavljena na službenom Jupiter […]

Jupiter donosi popularnu igru Picross natrag na Nintendo Switch

Jupiter, tvorac popularne puzzle igre Picross, najavio je da će vratiti svoje devet digitalne Picross e igre na Nintendo Switch. Ove igre postale su nedostupne kada je Nintendo 3DS e-shop zatvoren ranije ove godine. Najava je objavljena na službenom Jupiter X Twitter nalogu i prenio je Nintendo Life.

Picross S+, koji će se lansirati 2024. godine, će sadržavati slagalice iz Picross e i uvesti nove Picross e igre kao plaćene pakete slagalica. Važno je napomenuti da će bundl takođe sadržavati Picross e9, koji je prethodno bio ekskluzivan za Japan. Cena za Picross S+ i svaki paket sadržaja biće 4.99 dolara, što znači da igrači mogu očekivati da potroše oko 45 dolara kako bi dobili pristup svim devet igara.

Iako ova cena može delovati visoko, zaljubljenici u Picross će smatrati da je taj investicija vredna zbog mnoštva umirujućih i opuštajućih slagalica. Treba napomenuti da taktilno iskustvo dletovanja blokova u igri Mario’s Super Picross, dostupno uz pretplatu na Nintendo Switch Online, ostaje neprevaziđeno modernim verzijama igre.

Za one koji ne mogu da čekaju do 2024. godine, već postoji raznovrsnost Picross igara dostupnih na Nintendo Switch konzoli, uključujući Picross S Genesis & Master System Edition, koja sadrži slike voljenih Sega likova.

Sa izdanjem Picross S+, obožavaoci se nadaju da će Jupiter nastaviti da donosi druge japanske Picross igre na Zapad. Iščekivanje za igre poput Pictlogica Final Fantasy je veliko, dok igrači nestrpljivo čekaju priliku da igraju ove prethodno nedostupne naslove.