Игре

Nintendo predstavio nove igre za Switch

Summary

Nintendo nedavno je predstavio niz novih igara za Switch tokom svog Nintendo Direct predstavljanja, a jedna od najzanimljivijih je Fortnite 99. Ova nova igra donosi jedinstvenu inovaciju žanru battle royale, stavljanjem 99 igrača u međusobno nadmetanje u borbi do ispadanja. […]

Nintendo predstavio nove igre za Switch

Nintendo nedavno je predstavio niz novih igara za Switch tokom svog Nintendo Direct predstavljanja, a jedna od najzanimljivijih je Fortnite 99. Ova nova igra donosi jedinstvenu inovaciju žanru battle royale, stavljanjem 99 igrača u međusobno nadmetanje u borbi do ispadanja.

Objava Fortnite 99 pratila je i predstavljanje druge igre pod nazivom My Fairytale Fantasy Farm VI: Crops of Dreams 2 DX. Obe igre su ekskluzivno predstavljene članovima Nintendo Switch Online (NSO) servisa.

Trejler za Fortnite 99 prikazao je uzbudljivu igru i naglasio mogućnost da se doživi svet Fortnitea u uzbudljivoj bici sa 99 igrača. Ova ekskluzivna igra će biti dostupna samo na Nintendo Switch konzoli.

Reakcija fanova je pomešana, jer su neki izrazili razočaranje što dugo očekivani Metroid 4 nije bio deo objave. Međutim, drugi su bili uzbuđeni zbog nove battle royale igre i dodatnih remastera koje je Nintendo otkrio.

Zanimljivo je da je iznenada najavljeno i da će usluga igre Fortnite 99 biti ukinuta u roku od 48 sati od njenog puštanja. Ostaje da se vidi šta je dovelo do ove odluke i kakva je budućnost ove igre.