Игре

Kako koristiti Grav skok u igri Starfield

Summary

Starfield, dugo očekivana igra, omogućava putovanje kroz različite sisteme i galaksije koristeći Grav skok. U ovom vodiču objasnićemo kako efikasno koristiti Grav skok. Da biste inicirali Grav skok u igri Starfield, morate preraspodeliti snagu ka Grav pogonu. To je ključni […]

Kako koristiti Grav skok u igri Starfield

Starfield, dugo očekivana igra, omogućava putovanje kroz različite sisteme i galaksije koristeći Grav skok. U ovom vodiču objasnićemo kako efikasno koristiti Grav skok.

Da biste inicirali Grav skok u igri Starfield, morate preraspodeliti snagu ka Grav pogonu. To je ključni korak u procesu. Sledite ove jednostavne korake za uspešan Grav skok:

1. Otvorite zvezdanu mapu i odaberite sistem u koji želite da putujete. Imajte na umu da možete skočiti samo do sistema označenih belom bojom, dok su crveni trenutno nedostupni.

2. Nakon što odaberete željeni sistem, kliknite na „Skok“. To će vas obavestiti da preraspodelite snagu ka Grav pogonu.

3. Koristite strelice na tastaturi da oduzmete snagu iz drugih sekcija i prenesete je u rezerve. Zatim prebacite snagu ka Grav pogonu.

4. Kada preraspodelite snagu, pokušajte ponovo da inicirate skok. Vaš Grav pogon će se aktivirati i omogućiti vam da putujete do željenog sistema.

Važno je imati na umu da će početni Grav pogon možda biti slab, ali ga možete nadograditi. To možete uraditi kupovinom nove letelice ili nadogradnjom postojeće. Tehničari za servis letelica u velikim gradovima mogu vam pomoći u nadogradnji Grav pogona. Sa unapređenim pogonom, bićete u mogućnosti da stignete do zvezdanih sistema koji su prethodno bili nedostupni.

Zaključno, Grav skok je važna funkcija u igri Starfield koja omogućava igračima istraživanje različitih planetarnih sistema. Preraspodela snage ka Grav pogonu je ključna za uspešan skok. Nadogradite svoj Grav pogon za poboljšane mogućnosti međuzvezdanog putovanja. Srećno istraživanje!