Игре

Kako rešiti trzanje u Counter Strike 2 (CS2)

Summary

Counter Strike 2 (CS2) je privukao značajnu pažnju ljubitelja FPS igara širom sveta, čak i u svojoj zatvorenoj beta fazi. Međutim, neki igrači su prijavili probleme sa performansama, kao što su konstantna trzanja koja otežavaju igranje igre. U ovom članku […]

Kako rešiti trzanje u Counter Strike 2 (CS2)

Counter Strike 2 (CS2) je privukao značajnu pažnju ljubitelja FPS igara širom sveta, čak i u svojoj zatvorenoj beta fazi. Međutim, neki igrači su prijavili probleme sa performansama, kao što su konstantna trzanja koja otežavaju igranje igre. U ovom članku pružićemo vam savete i trikove koji će vam pomoći da rešite trzanje u CS2 i poboljšate svoje iskustvo igranja.

Jedan efikasan način za poboljšanje performansi CS2 je da instalirate igru na isti drajv kao i vaš operativni sistem, obično podrazumevani drajv C. To može dovesti do značajnih poboljšanja u performansama. Ako već imate CS2 instaliran na drugom drajvu, možete premestiti folder igre na C drajv tako što ćete desnim klikom na CS2 u Steam biblioteci, izabrati Properties, a zatim kliknuti na ‘Installed Files’ i ‘Move Install Folder’.

Još jedno rešenje je da uklonite sve opcije pokretanja za CS2 u Steam biblioteci. To možete uraditi tako što ćete desnim klikom na CS2, otići na Properties > General > Launch Options i ukloniti postojeće opcije pokretanja.

Pored instalacije i opcija pokretanja, podešavanje postavki u igri takođe može pomoći u smanjenju trzanja. Evo preporučenih video postavki za CS2:
– Boost Player Contrast: Enabled
– Vertical Sync: Disabled
– Preset: Custom
– Anti-Aliasing: Off
– Global Shadow Quality: Low
– Model/Texture Detail: Low
– Texture Filtering: Bilinear
– Shader Detail: Low
– Particle Detail: Low
– Ambient Occlusion: Disabled
– High Dynamic Range: Performance
– FidelityFX: Disabled
– Nvidia Reflex: Disabled + Boost

Kopiranjem ovih postavki, verovatno ćete doživeti smanjenje trzanja prilikom igranja CS2.

Ostanite informisani o najnovijim vestima iz sveta gejminga i esporta prijavljivanjem za ranu pristup TalkEsport-ovoj mobilnoj aplikaciji. Ne zaboravite da nas pratite na Twitteru i Google Novostima kako biste bili u toku sa uzbudljivim novostima.