Игре

Novi DLC Pokemon Scarlet & Violet donosi Legendarnog Pokemona Okidogi

Summary

U novom Teal Mask DLC-u za igru Pokemon Scarlet & Violet, pojavaljuje se potpuno novi Legendarni Pokemon po imenu Okidogi. Kao član trojice Loyal Three, Okidogi je Pokemon tipa Otrovni/Borbeni, koji treneri mogu uhvatiti za sebe. Da bi uhvatili Okidogija, […]

Novi DLC Pokemon Scarlet & Violet donosi Legendarnog Pokemona Okidogi

U novom Teal Mask DLC-u za igru Pokemon Scarlet & Violet, pojavaljuje se potpuno novi Legendarni Pokemon po imenu Okidogi. Kao član trojice Loyal Three, Okidogi je Pokemon tipa Otrovni/Borbeni, koji treneri mogu uhvatiti za sebe. Da bi uhvatili Okidogija, treneri moraju napredovati u glavnoj priči Teal Mask DLC-a.

Tokom glavne priče, treneri će morati putovati na tri određene lokacije u Kitakamiju sa svojim Pokemonom, Ogerponom. Moraju pobediti Loyal Three u borbi i vratiti ukradene maske Ogerponu. Svaka od lokacija u Kitakamiju za Loyal Three je prikazana na priloženoj mapi.

Za Okidogija, treneri će morati otići na Paradise Barrens. Okidogi se nalazi na severnom delu područja između dve svetle mrlje na zemlji. Kada treneri pobede svakog člana Loyal Three i završe glavnu priču, vratiće se u Mossui Community Center.

Okidogi se nalazi u svojoj normalnoj formi na severnoj strani Paradise Barrens-a, između dve velike mrlje na zemlji. Treneri bi trebali sačuvati pre nego što se bore sa Okidogijem, jer u DLC-u postoji samo jedan Loyal Three. Može biti korisno boriti se sa Okidogijem noću i koristiti Dusk Ball ili Master Ball kako bi se povećale šanse za uhvatanje.

Okidogi je Otrovni/Borbeni Legendarni Pokemon koji je uvek muškog pola. Ima ekskluzivnu sposobnost koja se zove Toxic Chain, koja ima 30% šanse za jako trovanje cilja svaki put kada protivnik koristi potez protiv Pokemona sa Toxic Chainom. Treneri jednostavno trebaju stupiti u borbu sa Okidogijem tako što će mu se obratiti.

Uhvatiti Okidogija je izazovan zadatak, ali uz pravu strategiju i malo sreće, treneri mogu dodati ovog lukavog psa Pokemona u svoju kolekciju u Teal Mask DLC-u za Pokemon Scarlet & Violet.