Игре

Horizon Forbidden West Complete Edition: Gaming Phenomenon Coming to PC

Summary

Nedavni izveštaj sugeriše da će Horizon Forbidden West Complete Edition biti sleđa Sony igra koja će stići na PC. Igra je kratko bila navedena na rejting tabli u Singapuru – IMDA, kao „Horizon Forbidden West Complete Edition,“ kompilacija koja uključuje […]

Horizon Forbidden West Complete Edition: Gaming Phenomenon Coming to PC

Nedavni izveštaj sugeriše da će Horizon Forbidden West Complete Edition biti sleđa Sony igra koja će stići na PC. Igra je kratko bila navedena na rejting tabli u Singapuru – IMDA, kao „Horizon Forbidden West Complete Edition,“ kompilacija koja uključuje originalnu avanturističku igru, kao i Burning Shores ekspanziju.

Iako je spisak u međuvremenu obrisan, insajder bilbil-kun potvrđuje da će Horizon Forbidden West biti sledeća Sony ekskluziva koja će stići na PC. Prema insajderu, igra će biti dostupna i na Steamu i Epic Games Store-u, platformama koje je Sony ranije koristio. Iako nije naveden tačan datum izlaska, spekuliše se da će igra biti dostupna tokom narednog meseca.

Horizon Forbidden West, koji je prvobitno pušten 2022. godine, je akcioni RPG koji prati priču Alju dok se upušta u putovanje da otkrije tajne postapokaliptičnog sveta. Burning Shores ekspanzija vodi Alju u ruševine Los Anđelesa, gde traži informacije o drevnoj rasi preci.

Ova odluka Sony-a da dovede Horizon Forbidden West Complete Edition na PC dalje širi njegovu popularnost i omogućava većem broju igrača da dožive ovu visoko ocenjenu igru. Odluka da se igra objavi i na Steamu i Epic Games Store-u ukazuje na Sony-evu želju da pridobije ogromno tržište PC gejminga.

Sve u svemu, fanovi Horizon Forbidden West mogu sa nestrpljenjem očekivati da istraže svet ove igre na PC-u uskoro, a ovaj izlazak postavlja temelje za potencijalno buduće PC izlaze drugih Sony ekskluziva.

Definicije:
– Horizon Forbidden West: Akcioni RPG razvijen od strane Guerrilla Games-a i objavljen od strane Sony Interactive Entertainment-a.
– Burning Shores: DLC ekspanzija za Horizon Forbidden West koja nastavlja avanturu Alje na novoj lokaciji.
– Steam: Digitalna platforma za distribuciju video igara.
– Epic Games Store: Digitalna prodavnica PC igara koja je razvijena i operisana od strane Epic Games-a.