Игре

Hayley Atwell otkriva strast prema gejmingu, Xbox joj poklonio ekskluzivni poklon

Summary

Po hadžetasima Peggy Carter iz Marvel Cinematic Universe franšize, glumica Hayley Atwell nedavno je na Instagramu podelila svoju strast prema gejmingu. Ovo otkriće izazvalo je raspravu među fanovima i rezultovalo ekskluzivnim poklonom od strane Xbox-a. Gejming je postao popularan način […]

Hayley Atwell otkriva strast prema gejmingu, Xbox joj poklonio ekskluzivni poklon

Po hadžetasima Peggy Carter iz Marvel Cinematic Universe franšize, glumica Hayley Atwell nedavno je na Instagramu podelila svoju strast prema gejmingu. Ovo otkriće izazvalo je raspravu među fanovima i rezultovalo ekskluzivnim poklonom od strane Xbox-a.

Gejming je postao popularan način provođenja slobodnog vremena među holivudskim zvezdama, sa mnogim slavnim ličnostima koje otvoreno izražavaju svoju ljubav prema različitim igrama. Pouznanstvo Hayley Atwell o njenoj naklonosti ka esportu privuklo je pažnju fanova i gejmera širom sveta. Ona ne samo da je podelila svoju ljubav prema gejmingu, već je Xbox iznenadio sa posebnim poklonom kao znakom priznanja za njen interes prema ovoj formi zabave.

Poklon od Xbox-a bio je Xbox Series X konzola koja ima ekskluzivni Porsche dizajn, napravljen u saradnji sa Porschom povodom njihove 75. godišnjice. Ova konzola limitiranog izdanja je kolekcionarski primerak i dokaz Atwell-ove posvećenosti gejmingu.

Fanovi su se obratili društvenim mrežama kako bi izrazili svoje uzbuđenje i podršku prema Vaninom hobiju gejminga. Neke su čak predložile da bi trebala strimovati igre sa kolegom glumcem Henryem Cavillom. Iako je bilo nekoliko šaljivih komentara od strane fanova PlayStation-a, uopšteno, fanovi su bili oduševljeni što vide svoju omiljenu zvezdu kako se okreće esportu.

Za one koji su zainteresovani za posedovanje slične ekskluzivne Xbox Series X konzole, važno je napomenuti da ove konzole nisu dostupne za prodaju. Međutim, mogu se zaraditi kao nagrade na razne načine. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Xbox-a.

Hayley Atwell-ina ljubav prema gejmingu je samo još jedan primer kako se holivudske zvezde sve više istražuju svet gejminga i esporta. To prikazuje rastuću popularnost i prepoznavanje video igara kao oblika zabave kojeg uživaju ljudi iz svih sfera života.