Игре

Hades 2 će se pojaviti kao Early Access na Steamu i Epic Games Store-u u drugom kvartalu 2024. godine

Summary

Supergiant Games konačno je objavio informacije o Hades 2, dugoočekivanim nastavku kritički priznatne igre. Razvojni tim je najavio da će Hades 2 biti objavljen kao Early Access na Steamu i Epic Games Store-u u drugom kvartalu 2024. godine, između aprila […]

Hades 2 će se pojaviti kao Early Access na Steamu i Epic Games Store-u u drugom kvartalu 2024. godine

Supergiant Games konačno je objavio informacije o Hades 2, dugoočekivanim nastavku kritički priznatne igre. Razvojni tim je najavio da će Hades 2 biti objavljen kao Early Access na Steamu i Epic Games Store-u u drugom kvartalu 2024. godine, između aprila i juna.

U blog postu, razvojni tim je objasnio razlog kašnjenja sa Early Access lansiranjem, ističući da žele da osiguraju da igra ima značajan broj sadržaja prilikom objavljivanja. Žele da igračima pruže iskustvo vredno njihovog vremena, iako igra još uvek nije potpuna. Originalna igra je imala uspešan Early Access period, i razvojni tim cilja da to ponovi sa Hades 2.

Pre Early Access lansiranja, Supergiant će sprovesti tehnički test sa ograničenim brojem igrača. Ovaj test će pomoći razvojnom timu da prikupe povratne informacije i naprave neophodne dorade na osnovnom sadržaju i igrivosti igre. Naglašavaju da još uvek nije sigurno kada će verzija 1.0 Hadesa 2 biti dostupna, jer se njihov primarni fokus nalazi na izgradnji osnovnog sadržaja.

Hades 2 će pratiti priču Melinoe, princeze Podzemlja i Zagrivine sestre, dok kreće u misiju da spase svog oca od Titan Kronosa, boga vremena. Tokom svog putovanja, Melinoe će dobiti vođstvo od svog mentora Hekate, boginje veštičarenja, kao i raznih olimpijskih bogova i heroja.

Sa izlaskom Hadesa 2 u Early Access-u, fanovi originalne igre mogu se radovati novim okruženjima, likovima, oružjima, Boon-ovima, događajima u priči i muzikom. Igrači će imati priliku da daju povratne informacije i doprinesu razvoju igre kako ona napreduje ka punom izdanju igre.