Игре

Pet ključnih novih funkcija u GTA Online-u u poslednjim godinama

Summary

Grand Theft Auto (GTA) i njegov multiplayer režim, GTA Online, i dalje očaravaju fanove čak i nakon punih deset godina od izlaska. Regularna ažuriranja od strane Rockstar Games-a, koja uključuju nova vozila, biznise, misije priče i još mnogo toga, doprinose […]

Pet ključnih novih funkcija u GTA Online-u u poslednjim godinama

Grand Theft Auto (GTA) i njegov multiplayer režim, GTA Online, i dalje očaravaju fanove čak i nakon punih deset godina od izlaska. Regularna ažuriranja od strane Rockstar Games-a, koja uključuju nova vozila, biznise, misije priče i još mnogo toga, doprinose trajnom uspehu igre. U ovom članku će biti istaknute pet ključnih funkcija koje su dodate GTA Online-u u poslednjim godinama.

Na petom mestu, imamo Imani Tech nadogradnje. Ove nadogradnje su se pojavile sa The Contract DLC ažuriranjem u decembru 2021. godine i mogu se primeniti u voznim radionicama Celebrity Solutions Agency. Jedna popularna nadogradnja Imani Tech-a je Missile Lock-On Jammer, koji sprečava sistem za ciljanje dometačkog projektila da zaključava opremljena vozila. Još jedna važna nadogradnja je Remote Control jedinica, koja igračima omogućava upravljanje vozilom na daljinu. Ove modifikacije su olakšale preživljavanje u konkurentnim lobijima.

Sledeće, na četvrtom mestu, imamo HSW Performance nadogradnje. Ove nadogradnje su dostupne samo u Next-Gen verziji GTA 5 i značajno povećavaju maksimalnu brzinu i ubrzanje vozila. HSW vozila imaju svoje odvojene kategorije, uključujući Time Trials i trke. Takođe je važno napomenuti da će igrači koji poseduju Last-Gen verziju GTA 5 morati da nadograde na PS5 ili Xbox Series X/S verziju da bi pristupili HSW nadogradnji.

Broj tri na listi je mogućnost završavanja misija u Invite Only sesijama. Ranije je bilo moguće samo započeti i završiti resursiranje i prodajne misije u javnim sesijama, što je često dovodilo do ometanja od strane napasti. Međutim, Rockstar je sada omogućio igračima da završe ove misije u Invite Only sesijama, pružajući im sigurnije i praktičnije iskustvo.

Na drugom mestu je GTA+. Egzkluzivno za Grand Theft Auto 5 Expanded and Enhanced, GTA+ je pretplatnička usluga koja pruža razne beneficije, uključujući besplatne predmete, bonus isplate za igračke poslove i popuste. Takođe nudi fiksne mesečne privilegije poput keša u igri i besplatnih CEO/VIP mogućnosti. Međutim, ove pogodnosti mogu se promeniti svakog meseca.

Konačno, na prvom mestu je Career Builder. Ova funkcija, dostupna u Next-Gen verziji igre, omogućava novim igračima da odmah na početku dobiju 4.000.000 dolara. To im omogućava da odaberu profesionalni put, kupe novo vozilo, oružje i još mnogo toga. Uključivanje Career Builder-a sugerira da će Grand Theft Auto 6 najverovatnije imati sličnu funkciju u svom online režimu.

Zaključno, kontinuirana ažuriranja i nove funkcije u GTA Online-u imaju značajnu ulogu u njegovoj dugovečnosti. Imani Tech nadogradnje, HSW Performance nadogradnje, mogućnost završavanja misija u Invite Only sesijama, pretplatnička usluga GTA+ i Career Builder sve su unapredile igranje za igrače.