Игре

Fortnite v26.10 Nadogradnja donosi nove sposobnosti i promene u igri

Summary

Najnovija nadogradnja v26.10 za Fortnite igru donosi nove Mitološke sposobnosti Todorokijevog Zida od Leda i Dekuovog Šamara, kao i druge promene postojećih predmeta, donoseći uzbudljive nadogradnje igre popularne battle royale igre. Todorokijev Zid od Leda je moćan odbrambeni predmet koji […]

Fortnite v26.10 Nadogradnja donosi nove sposobnosti i promene u igri

Najnovija nadogradnja v26.10 za Fortnite igru donosi nove Mitološke sposobnosti Todorokijevog Zida od Leda i Dekuovog Šamara, kao i druge promene postojećih predmeta, donoseći uzbudljive nadogradnje igre popularne battle royale igre.

Todorokijev Zid od Leda je moćan odbrambeni predmet koji igračima omogućava da pozovu ledene štitove kako bi se zaštitili i zaštitili svoju ekipu. Zid od Leda ima značajnu količinu zdravlja i otopiće se samo kada bude potpuno uništen. Dodatno, postavljanje Zida od Leda usred borbe će prouzrokovati da se protivnici proklizaju i klizaju, što igračima daje prednost. Ovaj predmet može se pronaći u raznim sanducima ili padobranima All Might.

Sa druge strane, Dekuov Šamar je napadna sposobnost koja može uništiti protivnike jednim udarcem kada se koristi efikasno. Da biste dobili Dekuov Šamar, igrači trebaju otvoriti padobran All Might. Sve dok v26.20 nadogradnja ne bude dostupna, Todorokijev Zid od Leda i Dekuov Šamar će biti dostupni.

Nadogradnja takođe donosi promene u repertoaru igre. Igrači sada mogu uživati u kutijama Pizza Party, dostavljene od strane Piper Pace, koje sadrže osam kriški pice koje istovremeno obnavljaju zdravlje i štit. Svaka kriška sada obnavlja manje zdravlja, ali više štita, sa maksimalnim štitom od 100. Predmet Slap Splash je uklonjen da bi se vratio Pizza Party.

Pored ovih nadogradnji igre, nadogradnja uključuje i Reality Augment poboljšanja. Igrači mogu aktivirati Reality Augment Game Time da bi dobili predmet Pizza Party i Chug Splash. Tu je i Reckless SMG Reload Augment, koji omogućava brže punjenje SMG-a kada se puni praznim okvirom.

Nadogradnja v26.10 takođe rešava razne greške, kao što je povratak lepe „Bow Emoticon“, popravke za napredovanje u trošenju novca na Reality Augmentima i popravku problema koji je doveo do toga da vitrine postanu neinteraktivne prilikom zamene oružja. Takođe, poboljšanja su napravljena u gyroskopskom upravljanju na Androidu, a igrači na računaru više neće prestajati automatsko trčanje kada izlaze iz Fortnite-a pomoću alt+tab tastera.

Ukupno, ova nadogradnja donosi uzbudljive nove sposobnosti i promene u Fortnite-u, pružajući igračima sveže iskustvo igranja. Zato se opremite, savladajte ove nove alate i osvojite bojno polje sa stilom.