Игре

Novosti u Fortnite Season 4 V26.10 ažuriranju

Summary

U najnovijem ažuriranju za Fortnite Sezonu 4 V26.10, igrači će primetiti neke značajne promene u igranju. Jedna primetna promena je uklanjanje omiljenog predmeta, Slap Juice-a. Slap Juice je poznat po svojoj sposobnosti regeneracije, ali je sada uklonjen, što menja dinamiku […]

Novosti u Fortnite Season 4 V26.10 ažuriranju

U najnovijem ažuriranju za Fortnite Sezonu 4 V26.10, igrači će primetiti neke značajne promene u igranju. Jedna primetna promena je uklanjanje omiljenog predmeta, Slap Juice-a. Slap Juice je poznat po svojoj sposobnosti regeneracije, ali je sada uklonjen, što menja dinamiku igre za one koji su se na njega oslanjali.

Slap Juice je retki predmet za konzumiranje u Fortnite Battle Royale-u koji obnavlja 15 zdravlja i regeneriše izgubljenu energiju tokom perioda od 50 sekundi. Predmet se mogao nakupiti do šest puta, pružajući kontinuiranu regeneraciju zdravlja. Međutim, sa njegovim uklanjanjem, igrači će morati da prilagode svoje strategije i pronađu alternativne načine za regeneraciju zdravlja tokom igranja.

Srećom, Slap Splash, još jedan predmet za konzumiranje sličan Slap Juice-u, i dalje je dostupan u igri. To sugerira da su iz Epic Games-a možda prvobitno planirali da i njega uklone, ali su se predomislili.

Dok bi uklanjanje Slap Juice-a moglo biti razočaravajuće za neke igrače, ažuriranje takođe uvodi nove promene i dodatke u skup predmeta. Dva prethodno uklonjena predmeta, Pizza Party i Deku’s Smash, vraćaju se u ovoj nadogradnji. Dodatno, u skup predmeta dodata je nova stavka pod nazivom Todoroki’s Ice Wall. Todoroki Shoto, Kirishima Eijiro i Ashido Mina iz My Hero Academia saradnje su tri nova lika povezana sa ovom nadogradnjom.

Sa svakom novom sezonom u Fortnite-u, očekuju se promene u načinu igranja, a uklanjanje ili dodavanje predmeta može značajno uticati na strategije i pristupe igrača. Dok će neki igrači tugovati zbog gubitka Slap Juice-a, uvođenje novih predmeta i likova otvara put za sveža i uzbudljiva iskustva igre.

Ukupno gledano, ažuriranje za Fortnite Season 4 V26.10 donosi miks promena. Igrači će morati da prilagode svoj stil igre bez prisustva Slap Juice-a, istovremeno istražujući mogućnosti koje nude ponovno uklonjeni predmeti i dodaci u skup predmeta.