Игре

Foamstars: Nova verzija partijanerskih pucačina dolazi uz novitet – pena kao municija

Summary

Square Enix, najnovije nedelje, lansirao je revolucionarnu igru pod nazivom Foamstars koja će doneti potpuno novo iskustvo u svet partijanerskih pucačina. U ovoj nadolazećoj igri 4 na 4, igrači će se boriti koristeći penu umesto tradicionalne municije. Upoređena je sa […]

Foamstars: Nova verzija partijanerskih pucačina dolazi uz novitet – pena kao municija

Square Enix, najnovije nedelje, lansirao je revolucionarnu igru pod nazivom Foamstars koja će doneti potpuno novo iskustvo u svet partijanerskih pucačina. U ovoj nadolazećoj igri 4 na 4, igrači će se boriti koristeći penu umesto tradicionalne municije. Upoređena je sa igrom Splatoon, ali sa svojim unikatnim elementima.

Igra je trenutno u fazi testiranja otvorenog beta izdanja, koja će trajati od 30. septembra do 2. oktobra. Dok će Foamstars biti dostupan kako za PS4 tako i za PS5, beta izdanje će biti isključivo za PS5 igrače. Beta verzija će imati igrive likove uključujući Soa, ΔGITO, Tonix, Jet Justice, Mel T, The Baristador, Rave Breaker i Pen Gwyn. Dva moda igre, Smash The Star i Happy Bath Survival, takođe će biti dostupni igračima za isprobavanje.

U Smash The Star modu, timovi će se boriti kako bi osvojili sedam nokdauna protivničkog tima i porazili njihovog zvezdanog igrača. Sa druge strane, Happy Bath Survival je mod u kojem se dva tima takmiče, sa dva igrača na terenu i dva igrača van terena. Pobeda se postiže porazom oba protivnička igrača na terenu, dok igrači van terena pružaju podršku i odbranu za svoje saigrače.

Igrači koji učestvuju u beta verziji dobiće ekskluzivnu kozmetičku stavku za lika Soa kao izraz zahvalnosti. Ova stavka će biti dostupna kada se puna igra lansira sledeće godine. Beta verzija može se preuzeti sa PlayStation Store-a, a za nju nije potrebna pretplata na PlayStation Plus.

Foamstars će uroniti igrače u živopisni svet Bath Vegasa, živahne metropole poznate po organizovanju najveće pena žurke na svetu. Igra obećava preterano iskustvo pucačine u online okruženju, kombinujući jednostavno igranje sa borbenim sistemom zasnovanim na peni. Pruža uvid u ono što Foamstars nudi, ali takođe i služi kao test za servere igre pred njeno zvanično lansiranje 2024. godine.