Игре

Nintendo otkrio novo emibjo iz Xenoblade Chronicles III

Summary

Nintendo je konačno otkrio izgled budućih Noaha i Mio amiibo figura iz Xenoblade Chronicles III. Ove dve amiibo figure će biti prodavane kao paket i biće puštene u prodaju 19. januara. Noah amiibo figurica, kada se koristi u igri, otključava […]

Nintendo otkrio novo emibjo iz Xenoblade Chronicles III

Nintendo je konačno otkrio izgled budućih Noaha i Mio amiibo figura iz Xenoblade Chronicles III. Ove dve amiibo figure će biti prodavane kao paket i biće puštene u prodaju 19. januara.

Noah amiibo figurica, kada se koristi u igri, otključava više setova oklopa. To uključuje set oklopa Consul N za lik Noaha, kao i setove za slobodno vreme za Noaha, Lanza i Eunie. Ovo će igračima pružiti nove kozmetičke opcije za personalizaciju njihovih likova u igri.

Nažalost, trenutno nisu dostupne veze za prednaručivanje. Međutim, fanovi mogu biti u toku tako što će pratiti Amiibo News na Twitteru za najnovije obaveštenje o dostupnosti.

Važno je napomenuti da su Noah i Mio amiibo kompatibilni sa Xenoblade Chronicles III. Ove figurice su deo Amiibo serije, koja su kolekcionarske figure dizajnirane za rad sa raznim Nintendo igrama. Mogu se postaviti na Nintendo Switch konzolu ili kompatibilni kontroler kako bi otključali posebne sadržaje u igri.

Sve u svemu, fanovi Xenoblade Chronicles III mogu se radovati dodavanju Noah i Mio amiibo figurica u svoju kolekciju u januaru. Ove amiibo figure ne samo da omogućavaju pristup ekskluzivnim setovima oklopa, već i predstavljaju fizičku reprezentaciju likova iz igre. Počnite već sada planirati kako da obezbedite svoj dvopak Noah i Mio amiibo figura kada postanu dostupne.