Игре

Starfield: Igra oduševljava igrače raznovrsnom hranom, predlažuči zvaničnu kuharicu

Summary

Poklonici visoko očekivane video igre Starfield oduševljeni su raznovrsnim opcijama hrane u igri, neki čak traže da se kreira zvanična kuharica. Kao igrači započinju svoje međuzvezdano putovanje, susreću se sa širokim spektrom jedinstvenih i primamljivih jela, od poznatih do malo […]

Starfield: Igra oduševljava igrače raznovrsnom hranom, predlažuči zvaničnu kuharicu

Poklonici visoko očekivane video igre Starfield oduševljeni su raznovrsnim opcijama hrane u igri, neki čak traže da se kreira zvanična kuharica. Kao igrači započinju svoje međuzvezdano putovanje, susreću se sa širokim spektrom jedinstvenih i primamljivih jela, od poznatih do malo manje primamljivih.

Jelo koje je izazvalo raspravu među igračima je Chunks, obrok kvadratnog oblika koji je neke ostavio mučnima, a druge zainteresovanim. Iako se mišljenja o Chunks-u mogu razlikovati, mnogi igrači veruju da postoji još recepata u igri koji bi bili zanimljivi za rekreiranje u stvarnom svetu.

Predložena službena Bethesda kuharica sadržala bi razne recepte, uključujući Alien Jerky, Synthameat Steak, Orange Juice of Transcendence, Boom Pop! Coa, Kiffles, Chocolate Labs i još mnogo toga. Igrači su radoznali šta čini Alien Jerky zaista vanzemaljskim – da li je to začin ili jedinstvena vrsta mesa? Slično tome, pitaju se da li je Synthameat sličan prerađenim mesnim proizvodima kao što su hotdogovi ili ima svoje sopstvene karakteristike.

Iako ideja o kuharici posvećenoj rekreiranju svih zrnastih namirnica u Starfieldu može biti preopterećujuća za neke, recepti poput Chunks Cole su privukli interesovanje igrača. Mogućnosti za kreativne i ukusne recepte su beskrajne u prostranstvima univerzuma Starfield-a.

U celini, raznovrsne opcije hrane u Starfieldu su zarobile maštu obožavalaca, ostavljajući ih željnim da ova primamljiva jela ožive u sopstvenim kuhinjama. Uz zvaničnu kuharicu, igrači mogu istraživati ​​kuhinjske užitke igre i zadovoljiti svoje želje, kako stvarne, tako i virtualne.