Игре

Baldur’s Gate 3 and Lies of P: Highlights from the Sony PlayStation Podcast

Summary

Poslednja epizoda Sony PlayStation Podcasta se bavi visoko očekivanom igrom Baldur’s Gate 3, istražuje intrigantan naslov Lies of P, i daje pregled vesti sa nedavnog State of Play događaja. Podcast počinje naglašavanjem nekoliko igara koje su pomenute tokom State of […]

Baldur’s Gate 3 and Lies of P: Highlights from the Sony PlayStation Podcast

Poslednja epizoda Sony PlayStation Podcasta se bavi visoko očekivanom igrom Baldur’s Gate 3, istražuje intrigantan naslov Lies of P, i daje pregled vesti sa nedavnog State of Play događaja.

Podcast počinje naglašavanjem nekoliko igara koje su pomenute tokom State of Play događaja. Mortal Kombat 1 za PS5 je jedna od tih igara koja je privukla pažnju članova tima. Takođe se diskutuje o nadolazećem izdanju Lies of P za PS5 i PS4, kao i o VR Skateru za PS VR2. Druga igra koja je pomenuta je You Suck at Parking, koja će biti dostupna kako za PS5, tako i za PS4.

Glavni fokus epizode je usmeren na Baldur’s Gate 3, visoko očekivanu RPG igru koja je privukla pažnju gejmerske zajednice. Tim je uzbuđen zbog mogućnosti da igraju ovu igru na PS5 i razgovaraju o svojim očekivanjima i nadama vezanim za njen izlazak.

Podcast završava detaljnim pregledom vesti sa State of Play događaja. Počevši od 20:04 minuta, tim prolazi kroz objave i ažuriranja sa događaja, pružajući svoja mišljenja i komentare o svakoj temi.

Tokom epizode, domaćini izražavaju zahvalnost Cory Schmitz-u za logo podcasta, kao i Dormilón-u za temu i muziku emisije.

Molimo napomenuti da su datumi izlaska PSN igara podložni promenama, a detalji o igrama pomenutim u podcastu su prikupljeni iz saopštenja za štampu i opisa ESRB ocena.