Игре

Projekat Rene: Besplatan i sveži gameplay za fanove Sims igre

Summary

Tokom poslednjeg Behind The Sims livestream-a, sa fanovima je podeljeno nekoliko uzbudljivih ažuriranja. Stream je istakao novi The Sims 4 Stuff Pack, Sims Mobile događaj i, najvažnije, pružio nove informacije o Projektu Rene. Iako mnogi spekulišu da bi Projekat Rene […]

Projekat Rene: Besplatan i sveži gameplay za fanove Sims igre

Tokom poslednjeg Behind The Sims livestream-a, sa fanovima je podeljeno nekoliko uzbudljivih ažuriranja. Stream je istakao novi The Sims 4 Stuff Pack, Sims Mobile događaj i, najvažnije, pružio nove informacije o Projektu Rene. Iako mnogi spekulišu da bi Projekat Rene mogao biti The Sims 5, još uvek su dostupne vrlo ograničene informacije.

Jedno značajno saopštenje tokom stream-a bilo je da će Projekat Rene biti besplatan za igranje. Ovo znači da igrači neće morati da plate jednokratnu naknadu ili se pretplate da bi pristupili igri. Takođe, neće biti „mehanike energije“, što omogućava igračima da igraju u svom tempu bez čekanja.

Za razliku od nekih briga, Projekat Rene neće zameniti The Sims 4. Umesto toga, postojiće zajedno sa postojećom igrom. Ovo umiruje fanove da The Sims 4 neće biti napuštena nakon što Projekat Rene bude objavljen.

Iako će osnovna igra Projekta Rene biti besplatna, i dalje će biti dostupni plaćeni dodaci. Plan je da se redovno objavljuju ažuriranja za osnovnu igru, uključujući neke besplatne funkcije kao što je osnovno vreme. Ovo će osigurati da svi igrači imaju pristup širokom spektru zajedničkih sistema. Budući plaćeni paketi mogu se fokusirati na određene teme, kao što su zimske sportske aktivnosti ili druge aktivnosti.

Međutim, datum objavljivanja Projekta Rene još uvek nije potvrđen. Razvoj igre je još u ranoj fazi, što čini mogućnost ranog izdanja 2024. godine mogućnom. Ipak, igrači treba da očekuju realističniji datum izdanja 2025. godine ili kasnije.

Zaključno, Behind The Sims livestream je pružio uzbudljiva ažuriranja o Projektu Rene. Sa svojim modelom besplatne igre i odsustvom energetske mehanike, obećava osvežavajuće iskustvo igranja za fanove Sims igre. Iako još uvek nema datuma izdanja, fanovi mogu očekivati više saopštenja i detalja o Projektu Rene u budućnosti.