Игре

Minecraft Live: Najava nadolazeće ažuriranje igre Minecraft

Summary

Mojang, razvijač popularne igre Minecraft, nedavno je otkrio detalje svog godišnjeg događaja Minecraft Live. Ovaj događaj predstavlja platformu za kompaniju da pokaže svoj rad iz protekle godine, uključujući četiri nove igre. Međutim, glavna vest sa događaja svakako je najava sledećeg […]

Minecraft Live: Najava nadolazeće ažuriranje igre Minecraft

Mojang, razvijač popularne igre Minecraft, nedavno je otkrio detalje svog godišnjeg događaja Minecraft Live. Ovaj događaj predstavlja platformu za kompaniju da pokaže svoj rad iz protekle godine, uključujući četiri nove igre. Međutim, glavna vest sa događaja svakako je najava sledećeg velikog ažuriranja za glavnu igru Minecraft.

Mojang ima tradiciju da svake godine objavi barem jedno veliko ažuriranje kako bi igra bila zanimljiva za igrače. Ove godine, to neće biti izuzetak, pa fanovi nestrpljivo čekaju ažuriranje 1.21. Evo šta trebate znati o tome kada i kako će najava biti objavljena.

Minecraft Live zakazan je za 15. oktobar u 13:00 EDT. Na osnovu trejlera koji je objavio Mojang, verovatno je da će najava ažuriranja 1.21 biti sačuvana za kraj događaja. Igrači će morati da prate ceo događaj kako bi saznali sve uzbudljive vesti.

Iako tačan datum izlaska ažuriranja 1.21 će biti otkriven tokom događaja uživo, možemo napraviti obrazovanu pretpostavku na osnovu prethodnih ažuriranja. Protekle dve godine, velika ažuriranja su puštena u ranoj junu. Ove informacije sugerišu da igrači mogu očekivati ažuriranje 1.21 oko juna 2024. godine.

Pre zvanične najave Minecraft Live, Minecraft zajednica već je bila uzbuđena spekulacijama i procurama u vezi nadolazećeg ažuriranja 1.21. Glasine sugerišu da bi različite funkcije poput End Realm-a, Deep Dark-a, Ancient City-ja i Desert biome-a mogle dobiti nove blokove i likove. Bez obzira na uzbuđenje, Mojang nije pružio nikakve nagoveštaje, slike ili čak ime za ažuriranje. Međutim, fanovi mogu pretpostaviti da će više informacija biti podeljeno u narednim nedeljama kako bi dodatno izgradili uzbuđenje među igračima.

Zaključno, Minecraft Live će biti uzbudljiv događaj za fanove igre, jer Mojang otkriva svoje planove za sledeće veliko ažuriranje 1.21. Igrači će morati da se uključe 15. oktobra kako bi saznali više o datumu izlaska i novim uzbudljivim funkcijama koje ih čekaju u Minecraftu.