Игре

MitForce: Igrajte se u svetu inspirisanom subotnjim jutarnjim crtanim filmovima

Summary

Pripremite se da ponovo doživite magiju subotnjih jutarnjih crtanih filmova uz izlazak MythForce, najnovije igre od strane kompanija Beamdog i Aspyr. Ova igra prve osobe smeštena u svet roguelike avantura sada je dostupna na PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox […]

MitForce: Igrajte se u svetu inspirisanom subotnjim jutarnjim crtanim filmovima

Pripremite se da ponovo doživite magiju subotnjih jutarnjih crtanih filmova uz izlazak MythForce, najnovije igre od strane kompanija Beamdog i Aspyr. Ova igra prve osobe smeštena u svet roguelike avantura sada je dostupna na PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC platformama, pružajući igračima priliku da se urone u fantazijski svet inspirisan osamdesetim godinama. MythForce ima cenu od samo $29.99 na svim platformama, što je pristupačna opcija za one koji žele da se vrate u prošlost.

U MythForce igri, igrači se nalaze u Prokletom zemljištu, fantastičnom svetu ispunjenom animiranim likovima, jezovitim grobnicama i zastrašujućim zamkovima. Naoružani mačevima i čarolijama, moraju se kretati kroz opasni Zamak Zla i prevazići razne neprijatelje putem. Igra ima multiplayer opcije, omogućavajući do četiri prijatelja da se udruže u onlajn kooperativnom modu, dok Nintendo Switch podržava dva-igrača kooperaciju.

Zvanično objavljivanje MythForce-a donosi nove epizode priče, pružajući igračima bogato i uronjivo iskustvo. Takođe, igra nudi različite opcije težine da bi zadovoljila igrače svih nivoa veštine. Sistem meta-napretka dodaje dubinu gejmpleju, omogućavajući igračima da napreduju i postaju moćniji kako napreduju kroz igru.

Izdanje MythForce-a uključuje Deluxe izdanje na Steam platformi, koje sadrži osnovnu igru, originalni soundtrack i knjigu sa umetničkim radovima za $39.99. Ovo izdanje je idealno za one koji žele da se dodatno zaranju u svet MythForce-a i njegove bogate vizualne i audio elemente.

Dakle, ako žudite za nostalgičnom avanturom u šarenom svetu subotnjih jutarnjih crtanih filmova, ne tražite dalje od MythForce-a. Zaronite u ovu epsku igru i oslobodite svoj unutrašnji heroj u svetu koji vrvi od fantazije i uzbuđenja.