Игре

EA Sports WRC – Lista vozila za novu video igru

Summary

Electronic Arts nedavno je objavio dugoočekivanu listu vozila koja će biti prikazana u nadolazećoj video igri EA Sports WRC. Igra, koja će biti puštena u prodaju 3. novembra 2023. godine, nastoji postati neophodna za zaljubljenike u reli trke. Igra pod […]

EA Sports WRC – Lista vozila za novu video igru

Electronic Arts nedavno je objavio dugoočekivanu listu vozila koja će biti prikazana u nadolazećoj video igri EA Sports WRC. Igra, koja će biti puštena u prodaju 3. novembra 2023. godine, nastoji postati neophodna za zaljubljenike u reli trke.

Igra pod nazivom EA Sports WRC biće dostupna na PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC platformama putem EA aplikacije, Epic Store-a i Steama. Razvijena od strane istog tima koji stoji iza pohvalne DiRT Rally serije, igra obećava autentično i zaronjeno iskustvo utrkivanja.

Opsežna lista vozila uključuje različite kategorije automobila. U kategoriji WRC automobila, igrači mogu birati modele kao što su Ford Puma Rally1 Hybrid, Hyundai i20 N Rally1 Hybrid i Toyota GR Yaris Rally1 Hybrid. Kategorija WRC2 sadrži automobile poput Citroën C3 Rally2, Ford Fiesta Rally2 i ŠKODA Fabia Rally2 Evo.

Ostale zapažene kategorije uključuju World Rally Cars 2017-2021, World Rally Cars 1997-2011, Rally2, Rally4, S2000, S1600, F2 Kit Cars, Group A, Group B (4WD) i Group B (RWD). Lista takođe sadrži Builder Cars, koji omogućavaju igračima da kreiraju svoje sopstvene prilagođene automobile u igri.

Igra EA Sports WRC biće dostupna za kupovinu po ceni od 49,99 evra. Sa svojom raznovrsnom ponudom vozila i zaronjenim gejmplejom, cilj igre je uhvatiti uzbuđenje i adrenalin pravih reli trka. Spremite se da zakoračite na stazu i doživite ultimativnu trkačku simulaciju!