Игре

EA Sports najavljuje WRC – Najsveobuhvatniju reli igru do sada

Summary

EA Sports se sprema da objavi svoju visoko očekivanu reli igru, WRC, sa 18 globalnih lokacija i čak 78 različitih vozila. Sudeći prema glasinama iz sveta igara, ova igra će biti „najveća reli igra koju smo ikada napravili“, i fanovi […]

EA Sports najavljuje WRC – Najsveobuhvatniju reli igru do sada

EA Sports se sprema da objavi svoju visoko očekivanu reli igru, WRC, sa 18 globalnih lokacija i čak 78 različitih vozila. Sudeći prema glasinama iz sveta igara, ova igra će biti „najveća reli igra koju smo ikada napravili“, i fanovi s nestrpljenjem očekuju njeno objavljivanje 3. novembra.

Igra nudi veliki izbor lokacija, svaka sa 35 km jedinstvene staze. To znači da će igrači imati pristup preko 600 km igrive staze u okviru igre. Pored toga, lokacije koje nisu pokrivene snegom mogu se doživeti tokom svih četiri godišnja doba. Od zadivljujućih pejzaža Čilea, Hrvatske i Finske, do izazovnih terena Japana, Kenije i Švedske, igrači će imati niz okruženja za istraživanje.

Kada je u pitanju vozni park, WRC neće razočarati. Ukupno će biti dostupnih 78 različitih vozila, uključujući 10 WRC / WRC2 / JWRC vozila. Igrači mogu takođe očekivati da će videti 68 istorijskih vozila iz različitih kategorija, kao što su World Rally Car, R5 / Rally2, Group A i Super 2000. Uključivanje ovih vozila iz različitih era dodaje dubinu i raznolikost gameplay iskustvu.

EA Sports WRC će biti objavljen kao standardno izdanje za PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC, po ceni od 49,99 dolara. Ona obećava da će pružiti uzbudljivo i autentično reli trkačko iskustvo za fanove ovog žanra.