Игре

EA Sports WRC: Najavljena nova igra za ljubitelje relija

Summary

EA Sports WRC, dugo očekivana trkačka igra razvijena od strane Codemasters-a, izlazi u novembru 2023. godine. Ova igra, koja se smatra ultimativnim naslovom za sim-trkače, sadržaće ikonične automobile iz sveta relija tokom šest decenija. Codemasters, poznat po svojoj ekspertizi u […]

EA Sports WRC: Najavljena nova igra za ljubitelje relija

EA Sports WRC, dugo očekivana trkačka igra razvijena od strane Codemasters-a, izlazi u novembru 2023. godine. Ova igra, koja se smatra ultimativnim naslovom za sim-trkače, sadržaće ikonične automobile iz sveta relija tokom šest decenija.

Codemasters, poznat po svojoj ekspertizi u razvoju trkačkih igara kao što su serijal Colin McRae i Dirt Rally, nastoji da stvori izazovno, ali uzbudljivo iskustvo na blatnjavim stazama ispunjenim snegom u igri EA Sports WRC.

Jedna od izuzetnih mogućnosti EA Sports WRC-a je VR mod, koji će omogućiti igračima da se potpuno urone u ulogu vozača i dožive adrenalin reli trkanja u virtuelnoj stvarnosti. Igra će sadržati ukupno 10 trenutnih automobila WRC, WRC2 i Junior WRC klase, kao i dodatnih 68 automobila iz bogate istorije ovog sporta.

Igrači će imati priliku da sami izgrade svoj reli automobil u Builder modu, dodajući personalni pečat svom virtuelnom trkačkom iskustvu.

Evo liste potvrđenih automobila koji će biti dostupni u igri EA Sports WRC, razvrstanih abecedno i prema klasi:

WRC:
– Ford Puma Rally1 HYBRID
– Hyundai i20 N Rally1 HYBRID
– Toyota GR Yaris Rally1 HYBRID

WRC2:
– Citroën C3 Rally2
– Ford Fiesta Rally2
– Hyundai i20 N Rally2
– ŠKODA Fabia Rally2 Evo
– ŠKODA Fabia RS Rally2
– Volkswagen Polo GTI R5

Junior WRC:
– Ford Fiesta Rally3

World Rally Car 2017-2021:
– TBA (To Be Announced)

Pored toga, biće prisutna i opsežna lista automobila iz različitih klasa, uključujući Rally2, Rally4, NR4/R4, S2000, S1600, F2 Kit Car, Group A, Group B, H3 (RWD), H2 (RWD), H2 (FWD) i H1 (FWD).

EA Sports postepeno otkriva imena ovih automobila, a u narednim nedeljama očekuje se više informacija. Ljubitelji reli igara mogu se radovati uranjanju u autentično reli trkačko iskustvo sa igrom EA Sports WRC.