Игре

EA Sports objavio novi trejler za UFC 5 igru

Summary

EA Sports je objavio novi trejler za svoju visoko očekivanu UFC 5 igru. Trejler sadrži glasove glavnog producenta Nata McDonalda i bivšeg UFC šampiona Daniela Cormiera, koji obezbeđuju detaljan pregled mogućnosti i mehanike igre. EA Sports UFC 5 je dizajniran […]

EA Sports objavio novi trejler za UFC 5 igru

EA Sports je objavio novi trejler za svoju visoko očekivanu UFC 5 igru. Trejler sadrži glasove glavnog producenta Nata McDonalda i bivšeg UFC šampiona Daniela Cormiera, koji obezbeđuju detaljan pregled mogućnosti i mehanike igre.

EA Sports UFC 5 je dizajniran kako bi uhvatio suštinu MMA borbe, sa realističnom grafikom, autentičnim sistemom oštećenja i unapređenom mehanikom igranja. Igra radi na Frostbite engine-u poznatom po svojim izuzetnim vizualizacijama i grafičkim nadogradnjama nove generacije. To uključuje dinamičko osvetljenje, realistične detalje likova i detaljne animacije za kosu i odeću, čime se virtuelno iskustvo u oktagonu čini još dubljim.

Međutim, trejler za UFC 5 je izazvao pomešane reakcije među fanovima borilačkih veština i igračima. Neki su se na društvenim mrežama izrazili razočaranjem zbog onoga što smatraju neugodnom grafikom i mehanikom igre. Jedan fan je čak komentarisao da će nastaviti da igra UFC 2 još 5 godina.

Iako su reakcije bile različite, mnogi fanovi su kritikovali grafiku i animacije igre, upoređujući ih nepovoljno sa prethodnim nastavcima serijala. Neki fanovi su predložili da EA Sports angažuje programere iz THQ-a, prethodnog razvojnog tima UFC igara, kako bi poboljšali kvalitet igre.

Važno je napomenuti da će UFC 5 biti ekskluzivno dostupan na najnovijim konzolama, PlayStation 5 i Xbox Series X|S. Neće biti dostupan na prethodnoj generaciji PlayStation 4, niti će biti podržana „crossplay“ mogućnost između PlayStation i Xbox platformi.

Ukupno gledano, trejler za EA Sports UFC 5 je izazvao različite reakcije među fanovima, sa nekima koji su uzbuđeni zbog igre, dok su drugi izrazili razočaranje. Kako se datum izdavanja približava, igrači će videti da li konačna igra ispunjava njihova očekivanja.