Игре

EA Sports FC 24: Nova igra sa funkcionalnošću crossplay-a

Summary

EA Sports FC 24 je najnovija serija fudbalskih igara od EA, i obožavaoci će biti srećni da saznaju da dolazi sa funkcionalnošću crossplay-a. To znači da igrači na računaru i konzolama trenutne generacije mogu igrati zajedno, što praktično izjednačava verziju […]

EA Sports FC 24: Nova igra sa funkcionalnošću crossplay-a

EA Sports FC 24 je najnovija serija fudbalskih igara od EA, i obožavaoci će biti srećni da saznaju da dolazi sa funkcionalnošću crossplay-a. To znači da igrači na računaru i konzolama trenutne generacije mogu igrati zajedno, što praktično izjednačava verziju za računar sa verzijama za konzole. Međutim, korisnici Nintendovog Switcha ne mogu učestvovati u crossplay-u, jer je verzija za Switch nespojiva sa drugim verzijama igre.

Pored crossplay-a, EA je proširio dostupnost ove funkcije na više igračkih modova u EA Sports FC 24. Ranije je crossplay bio ograničen na popularne modove, ali sada uključuje i manje poznate modove kao što su Klubovi i Volta Fudbal. Igrači mogu učestvovati u crossplay modovima kao što su Ultimate Team, Ultimate Team Co-Op, Online Prijateljske Utakmice, Online Sezone, Co-Op Sezona, Klubovi i Volta Fudbal.

Nažalost, igrači na računaru su isključeni iz deljenog transfer tržišta u EA Sports FC 24. Razlozi iza ove odluke developera su nepoznati, ali spekulacije unutar zajednice sugerišu da bi to moglo biti zbog brige zbog botova. Međutim, treba napomenuti da se ovi botovi i dalje mogu pronaći putem web aplikacije koja je dostupna za sve verzije igre.

Iako igrači na računaru možda nemaju pristup deljenom transfer tržištu, i dalje mogu uživati u prednostima crossplay-a sa igračima na drugim platformama. Važno je napomenuti da je crossplay podrazumevano omogućen na svakoj platformi, i igrači će morati ručno isključiti tu opciju u meniju podešavanja ako žele da se odreknu crossplay-a.

Ako ste obožavalac sportskih igara ili tražite višeigračko iskustvo, EA Sports FC 24 sa svojom funkcionalnošću crossplay-a pruža uzbudljivu priliku da igrate sa prijateljima i protivnicima na različitim platformama. Za više preporuka sportskih igara ili igara sa više igrača, obavezno pogledajte naše vodiče za sate zabave.