Игре

Najbolji početni tim za Ultimate Team u EA FC 24

Summary

Sa dugo očekivanim izlaskom EA FC 24 pred vratima, ljubitelji Ultimate Team-a jedva čekaju da se okušaju u akciji. Izgradnja snažnog početnog tima je ključna za uspeh u ranoj fazi igre. Sastavili smo najbolji početni tim za Ultimate Team koji […]

Najbolji početni tim za Ultimate Team u EA FC 24

Sa dugo očekivanim izlaskom EA FC 24 pred vratima, ljubitelji Ultimate Team-a jedva čekaju da se okušaju u akciji. Izgradnja snažnog početnog tima je ključna za uspeh u ranoj fazi igre. Sastavili smo najbolji početni tim za Ultimate Team koji će vam pomoći da napravite snažan početak u EA FC 24.

Stvaranje tima koji je ekonomičan za budget, a pruža impresivne performanse na terenu je glavni cilj pri sastavljanju početnog tima. To vam omogućava da zaradite više nagrada i novčića tokom igranja igre, ne zahtevajući veliko ulaganje novčića.

Za ovaj početni tim, odabrali smo popularnu formaciju 4-3-3 i fokusirali se na korišćenje igrača iz Premier League-a. Premier League je poznata po tome što ima neke od najboljih igrača u igri, a očekuje se da će EA FC 24 biti isto.

Molimo vas da imate na umu da su navedene ocene i vrednosti procenjene, a ne zvanične. Te vrednosti se mogu promeniti kada igra bude objavljena. Bez daljnjeg odlaganja, evo najboljeg predviđenog početnog tima za EA FC 24 Ultimate Team:

– GK: Guglielmo Vicario (Tottenham Hotspur)
– RB: Aaron Wan-Bissaka (Manchester United)
– CB: Josko Gvardiol (Manchester City)
– CB: Micky van de Ven (Tottenham Hotspur)
– LB: Destiny Udogie (Tottenham Hotspur)
– CM: Joelinton (Newcastle United)
– CM: Rodrigo Bentancur (Tottenham Hotspur)
– CM: Enzo Fernandez (Chelsea)
– RW: Julian Alvarez (Manchester City)
– ST: Michail Antonio (West Ham)
– LW: Richarlison (Tottenham Hotspur)

Hemijska reakcija ovog tima je 31/33, što je dobra osnova za početak. Kako napredujete kroz igru, možete unaprediti igrače u svom timu.

Što se tiče karakteristika igrača, Guglielmo Vicario je solidan golman koji može sačuvati mrežu netaknutom. Odbrambena linija se sastoji od igrača poput van de Vena, Gvardiola, Udogie i Wan-Bisake, koji su poznati po brzini i defanzivnim sposobnostima.

U veznom redu, igrači poput Joelintona, Bentancura i Fernandeza pružaju balans fizičnosti i sposobnosti dodavanja. Oni mogu da doprinesu efikasno i u napadu i u odbrani. U napadačkoj liniji, Richarlison, Antonio i Alvarez koriste svoje dribling i šuterske veštine kako bi stvarali šanse za postizanje golova.

Ne zaboravite da se informišete o najnovijim vestima i ažuriranjima za EA FC 24 tako što ćete se prijaviti na naš bilten.