Игре

Najbolji seedovi s ostrvima s selima u Minecraftu

Summary

Minecraft pruža ogroman svet pun ostrva koji čekaju da budu istražena. Ova ostrva pružaju igračima beskrajne mogućnosti za avanturu i kreativnost. Međutim, postoji posebna vrsta ostrva koja dodaje dodatni nivo uzbuđenja: naseljena ostrva ukrašena prostranim selima. U ovom članku ćemo […]

Najbolji seedovi s ostrvima s selima u Minecraftu

Minecraft pruža ogroman svet pun ostrva koji čekaju da budu istražena. Ova ostrva pružaju igračima beskrajne mogućnosti za avanturu i kreativnost. Međutim, postoji posebna vrsta ostrva koja dodaje dodatni nivo uzbuđenja: naseljena ostrva ukrašena prostranim selima. U ovom članku ćemo istražiti neke od najboljih seedova za ostrva s selima u Minecraftu.

Ostrvo sa seedom: -2927611868038818840
Ovaj seed smešta igrače na savanna ostrvo sa prilično velikim selom upravo u sredini. Ostrvo je bogato osnovnim resursima, obezbeđujući glatki početak vašeg putovanja.

Seed: 542630838
Ovaj seed prikazuje malo ostrvo skoro potpuno naseljeno selom u kojem se ističu tri kovača. Ako se upustite u okean pored obale, pronaći ćete potopljeni tvrđavu ispod ostrva.

Seed: -603663592
Iako se ne rađate direktno na ostrvu u ovom seedu, vredi istražiti. Samo stotinak blokova udaljeno od tačke početka nalazi se prelepo razbijeno ostrvo savanna sa uzvišenjem koje se nadvija nad selom. Takođe postoje i zmajski i zombi tamnice ispod sela.

Seed: -407474912
Za igrače koji traže avanturu i preživljavanje, ovaj seed je savršen. Rađate se na ostrvu sa ravnom oblačnom zemljom na kojoj se nalazi selo zombija. Očistite ga i istražite zombi tamnicu za uzbudljivo iskustvo.

Seed: 747047161
U ovom seedu se rađate na ogromnom ostrvu sa selom u blizini. Ostrvo je dovoljno prostrano da se izgradi i preživljava. Takođe postoje i ruševine, ruinirani podvodni portal i Nether utvrđenje za otkrivanje.

Ovo su samo neki primeri uzbudljivih seedova za ostrva s selima koji su dostupni u Minecraftu. Svaki seed nudi jedinstvene karakteristike i izazove za igrače da uživaju. Zato uzmite svoje kopačke i krenite u nezaboravnu avanturu na ostrvu!