Игре

Diablo 4 Update 1.1.4 Hotfix: Novosti i Promene

Summary

Blizzard Entertainment je objavio pregled zakrpa za Diablo 4 update 1.1.4, koji donosi neke uzbudljive promene popularnoj RPG igri. Jedna od najvažnijih promena u ovom ažuriranju je povećanje iskustva (XP boost), koje prevazilazi prethodne bonuse predstavljene u nedavnom Diablo 4 […]

Diablo 4 Update 1.1.4 Hotfix: Novosti i Promene

Blizzard Entertainment je objavio pregled zakrpa za Diablo 4 update 1.1.4, koji donosi neke uzbudljive promene popularnoj RPG igri. Jedna od najvažnijih promena u ovom ažuriranju je povećanje iskustva (XP boost), koje prevazilazi prethodne bonuse predstavljene u nedavnom Diablo 4 update-u prethodne nedelje.

Sezonski bonus za iskustvo (XP) je povećan na 20% XP bonus, što igračima pruža značajnu prednost pri levelovanju njihovih likova. Međutim, najnovija zakrpa ide korak dalje pružajući dodatna povećanja iskustva u trećem i četvrtom svetskom nivou. Igrači mogu očekivati blago povećanje iskustva u trećem svetskom nivou, noćnoj mori, i značajno povećanje u najvišem svetskom nivou, mučenju.

Ove promene su dobre vesti za igrače Diablo 4 koji žele da maksimalno unaprede svoje likove pre kraja prve sezone. Ovo će znatno ubrzati dostizanje željenih nivoa i napredovanje kroz sadržaj igre.

Pored toga, zakrpa se bavi i greškom koja je omogućavala igračima da sakupljaju preterane količine Seme Mržnje u PvP zoni, Poljima Mržnje. Ovaj popravak osigurava fer konkurenciju i sprečava nepravedne prednosti u igri.

Iako se Diablo 4 suočava sa konkurencijom drugih nedavno izdatih igara, poput Baldur’s Gate 3, Path of Exile Ancestors lige i Starfielda, najnovije promene će motivisati igrače da se ponovo zaglave u mračnom i uzbudljivom svetu Diablo 4.

Zaključno, Diablo 4 zakrpa 1.1.4 donosi povećanje iskustva, ispravljanje grešaka i podsticaj da nastavite igrati igru. Ove promene će olakšati igračima da osvoje Nightmare Dungeon-e i napreduju kroz Sezonu Jedan. Takođe, popravka za grešku Semena Mržnje osigurava fer igru u PvP zoni. Ostanite u toku za više uzbudljivih ažuriranja i nadolazeće izdanje Diablo 4 Sezone Dva.