Игре

Demon Slayer: Objavljen novi video igra za Nintendo Switch

Summary

Izuzetno popularna anime serija, Demon Slayer, planira da izbaci novu video igru za Nintendo Switch. Za razliku od tipičnih anime borilačkih igara, ova ima jedinstvenu koncepciju – igra na tabli slična igri Mario Party. Nazvana „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba […]

Demon Slayer: Objavljen novi video igra za Nintendo Switch

Izuzetno popularna anime serija, Demon Slayer, planira da izbaci novu video igru za Nintendo Switch. Za razliku od tipičnih anime borilačkih igara, ova ima jedinstvenu koncepciju – igra na tabli slična igri Mario Party. Nazvana „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Mezase! Saikyou Taishi!“, što se prevodi kao „Ciljaj da budeš najjači vojnik“, ova igra nudi iskustvo igre u četvoro, ispunjenu uzbudljivim mini-igrama.

U ovoj igri, ti i tvoji prijatelji takmičićete se tako što ćete bacati kocku i kretati se po tabli, baš kao u Mario Party. Tokom igre, testiraćete svoje veštine u raznim opuštenim igrama, poput pogadjanja u kojoj kutiji se krije Nezuko. Međutim, postoji preokret u samoj igri. Noćni ciklus uvodi misije koje zahtevaju da pronađete i uništite demone, reflektujući akciju ispunjenu borbama iz animea.

Iako će ova igra Nezuko, koja je omiljeni lik fanova, posmatrati kao sporedni lik, igračima je omogućeno da biraju između protagonista Tanjiroa Kamadaa, Zenitsu Agatsume, Inosukea Hashibire ili bilo kog od devet članova Hashira. Ovo omogućava fanovima da dožive igru iz perspektive svojih omiljenih likova iz serije.

Iako je Demon Slayer uživao ogroman uspeh u svojim adaptacijama manga, animea i filma, dosad je imao samo jednu videoigru. „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles“ je još jedna anime borilačka igra koju je razvio CyberConnect2, poznat po svom radu na serijalu Naruto: Ultimate Ninja Storm.

Iako objava Demon Slayer igre na tabli može iznenaditi, ovo je dobrodošan dodatak za fanove koji uživaju u oba serijala. Trenutno, „Ciljaj da budeš najjači vojnik“ bi trebala biti puštena na japanskom eShop-u 2024. godine. S obzirom na englesko izdanje igre „Hinokami Chronicles“ od strane Sega-e, fanovi mogu očekivati englesku verziju ove uzbudljive igre na tabli u bliskoj budućnosti.