Игре

Novi patch za Dead by Daylight obećava balansiraniju igru i rešava probleme uvedene sa Alien ažuriranjem

Summary

Najnoviji patch za Dead by Daylight, koji je izdao developer Behaviour Interactive, ima za cilj da reši probleme uvedene sa nedavnom Alien nadogradnjom. Ovo ažuriranje se fokusira na balansiranje igranja igre i rešavanje explozivnog ponašanja. Jedna od glavnih promena u […]

Novi patch za Dead by Daylight obećava balansiraniju igru i rešava probleme uvedene sa Alien ažuriranjem

Najnoviji patch za Dead by Daylight, koji je izdao developer Behaviour Interactive, ima za cilj da reši probleme uvedene sa nedavnom Alien nadogradnjom. Ovo ažuriranje se fokusira na balansiranje igranja igre i rešavanje explozivnog ponašanja.

Jedna od glavnih promena u ovom patchu odnosi se na izmenu upotrebne SNOS-stva, Xenomorph killera. Prethodno je ovaj killer bio prejak i praktično nepobediv. Međutim, sa novim patchom, igrači više neće morati da se suočavaju sa nevidljivim ili prebrzim Xenomorphom. Takođe, bugovi su ispravljeni i prilagođavanja su napravljena kako bi se unapredilo ukupno iskustvo igranja.

Behaviour Interactive je takođe napravio poboljšanja na listi Kill Switch, mere koja je dizajnirana da se bori protiv svetlosnog iskorišćavanja koje je činilo preživeljene nepobedivim. Developer razume važnost slušanja povratnih informacija igrača i redovno ažurira igru kako bi održao pravično i uživljivo okruženje kako za ubice, tako i za preživele.

Detaljni zapisi o patchu 7.2.2 ažuriranja mogu se naći na zvaničnom postu na Steamu za Dead by Daylight. Neke primetne promene uključuju redizajniranje logike postavljanja daljinskog plinskog tornja radi pružanja veće fleksibilnosti, smanjenje vremena hlađenja pokreta repnom napadom i prilagođavanje opisa SNOS-stava.

Što se tiče otklanjanja bugova, patch rešava probleme kao što su mogućnost Xenomorpha da se beskonačno skriva, Xenomorph koji se zaglavljuje u tunelima i problemi sa animacijom i kamerom kod likova.

Važno je da igrači budu ažurirani sa najnovijim promenama u igri. Dodatno, ako traže besplatne nagrade u igri ili više informacija o različitim killerima i njihovim sposobnostima, mogu istražiti kodove za Dead by Daylight ili se obratiti sveobuhvatnoj rang listi svih dostupnih killer-a.

Ukupno, Dead by Daylight patch 7.2.2 ima za cilj da ispravi probleme uvedene sa Alien ažuriranjem i stvori balansiranije i uživljivije iskustvo igranja za sve igrače.