Игре

Counter Strike 2: Problemi sa prednostima za igrače u testnoj fazi

Summary

Visoko očekivana igra, Counter Strike 2, još uvek je u testnoj fazi i igrači se suočavaju sa raznim bagovima i greškama. Jedan problem koji neprestano muči igrače jeste pitanje prednosti za „šeprtlju“. Prednost za „šeprtlju“ je uobičajena mehanika u online […]

Counter Strike 2: Problemi sa prednostima za igrače u testnoj fazi

Visoko očekivana igra, Counter Strike 2, još uvek je u testnoj fazi i igrači se suočavaju sa raznim bagovima i greškama. Jedan problem koji neprestano muči igrače jeste pitanje prednosti za „šeprtlju“.

Prednost za „šeprtlju“ je uobičajena mehanika u online multiplayer igrama. To omogućava igraču da primeti neprijatelja pre nego što on ima priliku da ga primeti kada viri iza ćoška ili ugla. Iako je ova mehanika bila prisutna i u prethodnoj verziji igre, igrači tvrde da je postala mnogo gora u CS2, a igrači sa visokim latencom to koriste kako bi postigli lakše ubistva.

Srećom, developeri su primetili ovaj problem i izvršili ažuriranje sa ciljem da ga poprave. Beleške o zakrpi 14. septembra otkrivaju da je kompenzacija za kašnjenje ponovno izbalansirana u korist igrača sa nižim latencama. Očekuje se da će ova promena rešiti problem prednosti za „šeprtlju“ u igri. Međutim, njena efikasnost još uvek nije utvrđena.

Pored popravke prednosti za „šeprtlju“, ažuriranje takođe sadrži razne druge promene i ispravke grešaka. To uključuje prilagođavanja mapa, poput Anubisa, kao i popravke grešaka poput nevidljivih bačenih granata i pogrešno postavljenih ispucanih bombi i oružja.

Da biste bili obavešteni o najnovijim vestima iz sveta gejminga i esporta, možete se prijaviti za ranu pristupu TalkEsport-ovoj mobilnoj aplikaciji. Takođe, možete pratiti TalkEsport na Twitteru i Google News kako biste se uverili da nikada ne propustite uzbudljive novosti.