Игре

Counter-Strike 2 Dobija Važno Unapređenje

Summary

Najnovije ažuriranje za Counter-Strike 2 donosi niz uzbudljivih poboljšanja u igri, sa fokusom na mape, mehaniku igre, zvuk i razne druge aspekte. Igrači su ohrabreni da istraže ove promene i pruže korisne povratne informacije radi daljeg poboljšanja. Jedno od ključnih […]

Counter-Strike 2 Dobija Važno Unapređenje

Najnovije ažuriranje za Counter-Strike 2 donosi niz uzbudljivih poboljšanja u igri, sa fokusom na mape, mehaniku igre, zvuk i razne druge aspekte. Igrači su ohrabreni da istraže ove promene i pruže korisne povratne informacije radi daljeg poboljšanja.

Jedno od ključnih područja koja je dobila pažnju jesu mape. Razne ispravke bagova i prilagođavanja su implementirane na sve dostavljene mape, obezbeđujući glađe i ugodnije iskustvo igranja. Dodatno, mehanika igre vezana za molotov/insendiarna eksplozivna sredstva, dimne bombe i indikatore oštećenja od vatre su adresirani i ispravljeni.

Preciznost snajperskog oružja takođe je poboljšana prilagođenim snajperskim tragovima iz prvog lica koji tačno prikazuju preciznost ispaljenog metka. Kompenzacija za kašnjenje je prošla kroz razne prilagođavanja, dodatno poboljšavajući fer igru. Na radaru, indikatori visine igrača su zamenjeni indikacijom smera pogleda, pružajući intuitivnije informacije.

Premier Matchmaking funkcija u Counter-Strike 2 takođe je dobila ažuriranja, uključujući ispravke bagova i prilagođavanja korisničkog interfejsa. Ova poboljšanja imaju za cilj da unaprede ukupno korisničko iskustvo tokom mečeva.

Zvuk nije zanemaren u ovom ažuriranju, sa izmenama i prilagođavanjima u audio miksiranju koje ciljaju na bolje uranjanje. Efekti pucanja iz vatrenog oružja, koraci i zvukovi ponovnog punjenja imaju smanjene efekte prigušenja i udaljenosti. Stereo širenje je blago povećano, poboljšavajući zvučno iskustvo za igrače. Ispravljeni su bagovi koji su se odnosili na nepravilne zvukove koraka i zvukove doskoka na uzvišenim površinama, kao i prestanak muzike na kraju deathmatch-a.

Razne druge poboljšave uključuju promenu prikaza broja oklopa u meniju za kupovinu i razne ispravke za završne obrade oružja, rukavica i nalepnica. Performanse za prikaz vode su optimizovane, pozicije imena igrača su dodate za sve modele noževa i igrači sada imaju mogućnost podešavanja individualnih glasovnih jačina igrača. Dodatno, implementirane su razne ispravke i prilagođavanja za HUD, a igrači sada mogu zabraniti animirane avatar.

Sveukupno, ovo ažuriranje za Counter-Strike 2 donosi značajna unapređenja u igri, poboljšavajući mape, mehaniku igre, zvuk i druge aspekte. Igrači imaju priliku da pruže korisne povratne informacije i dalje usavrše iskustvo igranja.