Игре

CLX Gaming Desktop – Snaga i Performanse Na Vrhunskom Nivou

Summary

Ova ponuda za CLX Gaming Desktop, koji dolazi sa RTX 3070 grafičkom karticom, izdvaja se kao pravi vrhunski izbor među gaming desktop računarima. Sa fokusom na pružanju nepokolebljive performanse, ovaj računar je mašina iz snova za igrače koji žele samo […]

CLX Gaming Desktop – Snaga i Performanse Na Vrhunskom Nivou

Ova ponuda za CLX Gaming Desktop, koji dolazi sa RTX 3070 grafičkom karticom, izdvaja se kao pravi vrhunski izbor među gaming desktop računarima. Sa fokusom na pružanju nepokolebljive performanse, ovaj računar je mašina iz snova za igrače koji žele samo najbolje. Bez obzira da li se upuštate u najnovije gaming čuda ili se takmičite na visokom nivou, ovaj računar ima snagu da sve to izdrži u velikom stilu.

Ovaj vrhunski dizajniran desktop računar obično košta $2,689.99, ali je trenutno dostupan sa neverovatnim popustom od 29%, po ceni od $1,909.99. To znači da ostvarujete uštedu od preko $780, što je neodoljiva ponuda za sve ljubitelje gaminga.

Ono što izdvaja ovu ponudu za CLX Gaming Desktop su njegove izuzetne karakteristike:

1. Snaga Performance: Opremljen sa tečno hlađenim Intel Core i9 10850K 10-core procesorom, idealan je za gaming i kreativne zadatke.
2. Velika memorija: Sa 64 GB DDR4 RAM-a, multitasking je lak i usporenja su stvar prošlosti.
3. Impresivna grafika: Grafička kartica GeForce RTX 3070 sa 8GB GDDR6 memorije pruža izuzetan vizuelni doživljaj za gaming i kreiranje sadržaja.
4. Veliko skladište: Ovaj desktop dolazi sa 1TB NVMe M.2 SSD-om i neverovatnih 6TB HDD-om, pružajući dovoljno prostora za sve vaše fajlove.
5. Raznovrsne konekcije: Nudi više opcija povezivanja, uključujući 2 HDMI ulaza, 2 DisplayPorta, Gigabit LAN i 802.11ax Wi-Fi.
6. Hladan i stilizovan dizajn: Sa tečnim hlađenjem, 4 RGB ventilatora i elegantnim dizajnom, ovaj desktop je moćan i vizuelno atraktivan.

Ova ponuda za CLX Gaming Desktop vredna je ulaganja ukoliko tražite desktop računar visokih performansi koji ništa ne prepušta slučaju. Sa sniženom cenom, pruža izuzetnu vrednost za vaš novac. Njegov 10-core Intel Core i9 procesor i NVIDIA RTX 3070 grafička kartica osiguravaju glatku igru čak i na maksimalnim podešavanjima i sa omogućenim ray tracingom, pružajući frame rate-ove znatno iznad 100 FPS-a.

Sa CLX Setom kao središnjim delom vašeg gaming setup-a, možete samouvereno obavljati strimovanje, multitasking i produžene gaming sesije bez ikakvih problema. Sa cenom od samo $1,909.99, ovaj vrhunski desktop pruža izuzetne performanse i vrednost. Bez obzira da li se bavite VR-om, eSports-om ili AAA igrama, CLX Set je spreman da pruži uzbudljivo i bezlagano iskustvo gaminga.