Игре

Call of Duty: Modern Warfare 3: Izlazi 10. novembra 2023.

Summary

Call of Duty: Modern Warfare 3, čija je premijera zakazana za 10. novembar 2023. godine, jedna je od najiščekivanijih igara ove godine. Fanovi su s nestrpljenjem čekali nastavak ove serije od izlaska Call of Duty: Modern Warfare 2 prošle godine. […]

Call of Duty: Modern Warfare 3: Izlazi 10. novembra 2023.

Call of Duty: Modern Warfare 3, čija je premijera zakazana za 10. novembar 2023. godine, jedna je od najiščekivanijih igara ove godine. Fanovi su s nestrpljenjem čekali nastavak ove serije od izlaska Call of Duty: Modern Warfare 2 prošle godine. Ova najnovija igra predstavlja restart originalne Modern Warfare serije i sadrži nove glasovne glumce.

Jedan od glavnih glumačenih glasova u novoj Modern Warfare seriji je Claudia Doumit. Ona pozajmljuje glas liku Farah Karim u igri Call of Duty: Modern Warfare 2. Farah Karim je igrivi lik u igri i postao je omiljen među igračima. Doumit se takođe pojavila i u drugim Call of Duty igrama.

Osim svoje uloge u ovoj gaming franšizi, Claudia Doumit je stekla ime i u televizijskim serijama, posebno u superherojskom žanru. Pojavila se u dve superherojske serije: Supergirl i The Boys. U Supergirl, Doumit je tumačila lik Beth Breen, CFO Spheerical Industries, koji je bio umešan u kriminalne aktivnosti. U The Boys, ona igra ulogu Viktoria Neuman, kongresmenke sa skrivenom mračnom stranom.

Claudia Doumit unosi raznovrstan spektar u svoje izvedbe, tumačeći kako antagonističke tako i herojske likove. Njen prikaz lika Farah Karim u serijalu Call of Duty učinio ju je prepoznatljivom glasom u gejming zajednici. Dok je Supergirl završena, Doumitov lik Viktoria Neuman nastaviće da bude deo serije The Boys u narednoj sezoni.

Fanovi Claudije Doumit nestrpljivo iščekuju njeno povratak u četvrtoj sezoni The Boys i uzbuđeni su da vide šta njen lik donosi priči. Kao talentovana glumica u gejmingu i televiziji, Doumit nastavlja da oduševljava publiku svojim nastupima.