Игре

Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft dolazi 14. februara 2024. godine

Summary

Tomb Raider, jedna od najomiljenijih akciono-avanturističkih serija svih vremena, dobija remasterizovanu kolekciju koja uključuje prve tri igre. Fanovi će uskoro imati priliku da ponovo dožive klasične avanture Lare Croft, ikoničkog lika koji je srce ovog serijala. Remasterizovane igre, nazvane Tomb […]

Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft dolazi 14. februara 2024. godine

Tomb Raider, jedna od najomiljenijih akciono-avanturističkih serija svih vremena, dobija remasterizovanu kolekciju koja uključuje prve tri igre. Fanovi će uskoro imati priliku da ponovo dožive klasične avanture Lare Croft, ikoničkog lika koji je srce ovog serijala.

Remasterizovane igre, nazvane Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft, neće samo imati modernu grafiku, već će uključivati i sve ekspanzije i tajne nivoe. Kolekcija je rezultat saradnje između kompanija Crystal Dynamics i Aspyr Media, što garantuje da remasterizovane verzije ostaju verni originalnim igrama, ali pružaju i unapređeno iskustvo igranja.

Igrači će imati priliku da igraju ove legendarne naslove na različitim platformama, uključujući PC, Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 i Nintendo Switch. Datum izlaska je zakazan za 14. februar 2024. godine, što ga čini uzbudljivim poklonom za Dan zaljubljenih za fanove Tomb Raider serijala.

Jedan od najzanimljivijih detalja remasterizovane kolekcije je mogućnost prebacivanja između poboljšane i originalne grafike u realnom vremenu. Igrači takođe mogu birati između klasične i moderne šeme kontrole džojstika, pružajući opcije koje odgovaraju njihovom preferiranom stilu igranja.

Tomb Raider serija je ostavila dubok uticaj na industriju video igara, pre svega zahvaljujući ikoničnoj protagonistkinji Lari Croft. Kao jedna od prvih jakih ženskih junakinja u video igrama, Lara je inspirisala generacije igrača i razvojnih programera igara.

Za one koji su propustili originalnu trilogiju Tomb Raider, ova remasterizovana kolekcija pruža savršenu priliku da dožive korenje serijala. To je šansa da stanete u Lari Croft cipele i krenete u uzbudljive avanture u nekim od najmemorabilnijih gejming okruženja.