Игре

Call of Duty 2025 mogao bi imati remasterizovane mape iz Black Ops 2

Summary

Prema nedavnom curenju informacija, Call of Duty 2025 mogao bi imati remasterizovane mape iz Black Ops 2. Ove informacije dolaze nakon uspeha remasterizovane verzije Modern Warfare 3 od strane Sledgehammer Games, koja je uključila mape iz Modern Warfare 2. Curenje […]

Call of Duty 2025 mogao bi imati remasterizovane mape iz Black Ops 2

Prema nedavnom curenju informacija, Call of Duty 2025 mogao bi imati remasterizovane mape iz Black Ops 2. Ove informacije dolaze nakon uspeha remasterizovane verzije Modern Warfare 3 od strane Sledgehammer Games, koja je uključila mape iz Modern Warfare 2. Curenje sugeriše da je Treyarch, navodni razvojni tim za Call of Duty 2025, planira da uključi nekoliko multiplayer mapa iz Black Ops 2 u igru.

Ova informacija je podeljena na X aplikaciji (ranije poznatoj kao Twitter) od strane @el_bobberto, pouzdanog izvora informacija o Call of Duty serijalu. Još jedan pouzdan izvor, @TheMW2Ghost, takođe je potvrdio da je čuo slične glasine o remasterizaciji mapa iz Black Ops 2.

Važno je napomenuti da se ovi planovi mogu promeniti u zavisnosti od reakcije na remasterizovane mape iz Modern Warfare 2 u igri Modern Warfare 3. Uprkos nekim početnim briznicama, reakcija na remasterizovane mape je pozitivna.

Modern Warfare 3 reprodukuje stil igranja, oružje i otključavanja iz Modern Warfare 2, zbog čega ima smisla da igra uključuje remasterizovane mape iz prethodnika. Ako Call of Duty 2025 prati ovaj obrazac, igrači mogu očekivati neke popularne mape iz Black Ops 2 remasterizovane za nadolazeću igru.

Neke od mapa koje se očekuju da budu remasterizovane za Call of Duty 2025 uključuju Hijacked, Raid, Aftermath, Drone, Standoff, Cargo, Yemen, Turbine, Carrier, Express, Plaza i još mnogo toga. Čak se očekuje da će se poboljšati i remasterizovati neke stare DLC mape.

Iako je izlazak igre Call of Duty 2025 udaljen dve godine, reakcija na Modern Warfare 3 pruža dragocen povratne informacije developerima. Fanovi sa nestrpljenjem očekuju ove nadolazeće naslove iz Call of Duty serijala i nadaju se uzbudljivim novim promenama.