Игре

Novi termin izlaska za post-apokaliptičnu RPG igru Broken Roads

Summary

Developer Drop Bear Bytes je otkrio zvanični datum izlaska za svoju dugo očekivanu post-apokaliptičnu RPG igru, Broken Roads. Igra će biti objavljena 14. novembra i biće dostupna na PC-u, Xbox One-u i Xbox Series X/S platformama. Izvorno planiran za izlazak […]

Novi termin izlaska za post-apokaliptičnu RPG igru Broken Roads

Developer Drop Bear Bytes je otkrio zvanični datum izlaska za svoju dugo očekivanu post-apokaliptičnu RPG igru, Broken Roads. Igra će biti objavljena 14. novembra i biće dostupna na PC-u, Xbox One-u i Xbox Series X/S platformama.

Izvorno planiran za izlazak 2022. godine, izlazak igre je odložen za godinu dana pošto je Drop Bear Bytes sklopio partnerstvo sa izdavačem Versus Evil. Inspirisan klasikom jednoigrčkih CRPG igara, Broken Roads pruža igračima iskustvo u okruženju post-apokaliptične verzije Australije.

Estetika igre podseća na ranije naslove iz serijala Fallout, dok moralni sistem igre ima sličnosti sa popularnom igrom Disco Elysium. Odluke igrača će uticati na moralni kompas njihovog lika, koji obuhvata utilitarizam, nihilizam, mačijavelizam i humanizam. Ovi moralni principi će određivati akcije koje likovi mogu preduzeti tokom igre.

Oni koji žele da dobiju uvid u igru Broken Roads već sada mogu isprobati demoverziju na Steam platformi. Iako će izvorni izlazak biti ograničen na PC i Xbox platforme, verzije za Nintendo Switch, PS4 i PS5 su trenutno u razvoju, a očekuje se da će uskoro biti objavljene informacije o njihovim datumima izlaska.

U nedavnom saopštenju, Drop Bear Bytes su izrazili svoje uzbuđenje zbog nadolazećeg izlaska, izjavivši: „Prošlo je dosta vremena i sada smo samo dva meseca udaljeni od objavljivanja igre kojoj smo posvetili poslednjih nekoliko godina svog života. Uzbudljiva vremena!“

Sa svojom kombinacijom bogate priče, moralnih izbora i post-apokaliptične australijske okoline, Broken Roads je spreman da očara fanove žanra i pruži jedinstveno iskustvo igranja.