Игре

Forza Horizon 5: Novi update EventLab-a pruža neverovatne mogućnosti za kreiranje događaja

Summary

Forza Horizon 5 igrači sada mogu osloboditi svoju najluđu maštu sa najnovijim ažuriranjem EventLab-a. Ovo ažuriranje donosi nekoliko poboljšanja koja olakšavaju igranje i alate za kreiranje koji nude beskrajne mogućnosti u dizajniranju događaja u igri. Jedna od izuzetnih mogućnosti ovog […]

Forza Horizon 5: Novi update EventLab-a pruža neverovatne mogućnosti za kreiranje događaja

Forza Horizon 5 igrači sada mogu osloboditi svoju najluđu maštu sa najnovijim ažuriranjem EventLab-a. Ovo ažuriranje donosi nekoliko poboljšanja koja olakšavaju igranje i alate za kreiranje koji nude beskrajne mogućnosti u dizajniranju događaja u igri.

Jedna od izuzetnih mogućnosti ovog ažuriranja je Multi-Selection Mode, koji omogućava igračima da odjednom odaberu više elemenata i da ih zajedno pomere. Ovo čini aranžiranje rekvizita i ukrasa za događaje efikasnijim i praktičnijim. Dodatno, alat za pravljenje flajera omogućava igračima da kreiraju sopstvene flajere za događaje, dodajući lični pečat svojim kreacijama.

Ažuriranje takođe uvodi Prefabs, koji su predefinisane strukture koje igrači mogu postaviti na svoje događaje. Ove strukture uključuju različite zgrade, rampe i prepreke koje se mogu lako prilagoditi i aranžirati prema temi događaja.

Da bi unapredio raznovrsnost dostupnih rekvizita, update uvodi niz novih predmeta s kojima se može igrati. Igrači sada mogu dodati benzinsku stanicu, sa znakovima, pumpama i krovovima, u svoje događaje. Takođe mogu koristiti primitivne oblike kao što su konusi, kocke, cilindri, piramide, sfere, torusi i prizme kako bi kreirali jedinstvene strukture. Dodatno, različite vrste površina poput snega, leda, trave, asfalta i zemlje omogućavaju stvaranje realističnih i raznovrsnih okruženja.

EventLab ostrvo je potpuno novo mesto posebno dizajnirano za kreiranje EventLab sadržaja. Smesteno na betonskoj platformi veličine 2 km x 2 km, okruženo okeanom, ono služi kao prazno platno za igrače da ožive svoje ideje. Ostrvo nudi povećani budžet za rekvizite, pružajući igračima veću slobodu za dodavanje više rekvizita i kozmetike.

Sa najnovijim ažuriranjem, igrači sada mogu videti tačno vreme i vremenske uslove dok kreiraju svoje mape. Ovo omogućava besprijekorno uklapanje rekvizita i ukrasa koji se savršeno uklapaju u željenu atmosferu i temu.

Dozvolite svojoj kreativnosti da slobodno raste u Forza Horizon 5 sa novim EventLab ažuriranjem. Istražujte razne nove mogućnosti i rekvizite kako biste dizajnirali nezaboravne događaje koji će ostaviti dugotrajan utisak. Pripremite se da oslobodite svoju maštu i kreirate sopstveno trkačko iskustvo kao nikada ranije.