Игре

Bandle Tale: Nova RPG igra od tima iza League of Legends

Summary

Bandle Tale je adorabilna RPG igra nedavno otkrivena od strane Riot Forge, tima koji stoji iza League of Legends. Udružujući se sa nezavisnim razvojnim studijom Lazy Bear Games, poznatim po svojoj igri sa farmeranjem Graveyard Keeper, Bandle Tale nudi udobno […]

Bandle Tale: Nova RPG igra od tima iza League of Legends

Bandle Tale je adorabilna RPG igra nedavno otkrivena od strane Riot Forge, tima koji stoji iza League of Legends. Udružujući se sa nezavisnim razvojnim studijom Lazy Bear Games, poznatim po svojoj igri sa farmeranjem Graveyard Keeper, Bandle Tale nudi udobno iskustvo izrade predmeta sa naglaskom na jordlese. Smještena u Bandle City, igrači preuzimaju ulogu stidljivog jordlea iz Yarnville-a koji je vrhunski u pletenju.

Kao jordle, igrači će istraživati očaravajući svet Bandle City-a i komunicirati sa njegovim krznenim stanovnicima. Nakon završetka vekovnog šegrtovanja, igrači kreću na putovanje da istraže ceo grad, uključujući oblasti izvan Bandle Woods-a. Cilj je da se isplete čarobni put kroz portale Bandle City-ja, sretajući radoznale stvorenja i upuštajući se u razne aktivnosti izrade.

Bandle Tale pruža raznovrstan izbor materijala i opcija izrade, podsećajući na popularne igre sa izradom predmeta i farmeranjem. Igrači takođe mogu organizovati zabavne festivale za svoje jordlese drugove, gajiti useve i kuvati ukusna jela. Osim toga, igrači koji preferiraju naučni pristup mogu izgraditi brojne gadžete za jordlese.

Fanovi League of Legends će biti oduševljeni saznanjem da Bandle Tale omogućava igračima da sklope prijateljstva sa šarenim likovima i formiraju saveze sa svojim omiljenim LoL šampionima. Ovo dodaje uzbudljivi sloj igranju, jer igrači mogu otkrivati tajne i popravljati zajednicu uz pomoć ovih ikoničnih šampiona.

Iako konkretni datum izlaska još uvek nije objavljen, očekuje se da će se Bandle Tale pojaviti 2024. godine. Ova nadolazeća igra sa izradom predmeta nudi jedinstvenu kombinaciju takmičarskog i blagotvornog igranja, pružajući zadovoljstvo različitim igračima. Za one koji nestrpljivo iščekuju Bandle Tale, mogu istražiti slične igre poput Stardew Valley-a ili otkriti druge nadolazeće igre za PC.

Bandle Tale obećava da će biti dirljivo iskustvo koje kombinuje šarm jordlesa sa uronjenjem u svet Bandle City-a, pružajući igračima divnu avanturu izrade predmeta. Izvor: Riot Forge, Lazy Bear Games