Игре

Baldur’s Gate 3 Patch 3 i podrška za Mac dolaze sledeće nedelje

Summary

Larian Studios je potvrdio da će sledeća velika nadogradnja za Baldur’s Gate 3, Patch 3, biti objavljena sledeće nedelje. Ova nadogradnja će takođe doneti punu podršku za igru na Mac-u. Inicijalno, Larian je planirao da Mac verzija RPG-a napusti Early […]

Baldur’s Gate 3 Patch 3 i podrška za Mac dolaze sledeće nedelje

Larian Studios je potvrdio da će sledeća velika nadogradnja za Baldur’s Gate 3, Patch 3, biti objavljena sledeće nedelje. Ova nadogradnja će takođe doneti punu podršku za igru na Mac-u. Inicijalno, Larian je planirao da Mac verzija RPG-a napusti Early Access 6. septembra, što je bio i datum izlaska PC verzije. Međutim, studio je morao da odloži Xbox verziju igre, a split-screen co-op je uklonjen kao funkcionalnost na Series S.

Baldur’s Gate 3 je dobio dve značajne nadogradnje od izlaska za PC 3. avgusta. Larian takođe planira podršku za cross-play između PC-a i konzola u budućnosti. Iako je studio razmatrao mogućnost proširivanja igre putem DLC-a, trenutni fokus je na izdanju konzolne verzije i poboljšanju osnovne igre.

Larianovo saopštenje o Patch-u 3 i podršci za Mac verziju Baldur’s Gate 3 dočekano je sa zahvalnošću od strane studija. Izrazili su svoju zahvalnost za pozitivan odziv koji je igra do sada dobila i zahvalili svojim fanovima na podršci.

Izvor: Videogames Chronicle