Игре

Desetogodišnjica Grand Theft Auto 5 u GTA Online modu

Summary

Rockstar Games slavi desetogodišnjicu Grand Theft Auto 5 u svom multiplayer modu, GTA Online. Sa više od 180 miliona prodatih kopija, igra je bila izuzetno uspešna. Iako je dostupna na konzolama i računarima, nema planova za Android verziju igre. Važno […]

Desetogodišnjica Grand Theft Auto 5 u GTA Online modu

Rockstar Games slavi desetogodišnjicu Grand Theft Auto 5 u svom multiplayer modu, GTA Online. Sa više od 180 miliona prodatih kopija, igra je bila izuzetno uspešna. Iako je dostupna na konzolama i računarima, nema planova za Android verziju igre.

Važno je napomenuti da su brojni oglasi koji tvrde da nude GTA 5 APK ili OBB linkove za preuzimanje na Androidu lažni i nemaju nikakve veze sa zvaničnom igrom. Rockstar Games nikada nije zvanično najavio mobilnu verziju Grand Theft Auto 5 za Android ili iOS uređaje. Kao rezultat toga, treba izbegavati svaki popup ili oglas koji tvrdi da pruža GTA 5 APK + OBB linkove za preuzimanje, jer su zlonamerni.

U proteklih deset godina, Grand Theft Auto 5 je više puta ponovno izdan, ali nikada nije postao dostupan na mobilnim platformama ili Nintendo Switch konzoli. Igra je trenutno dostupna samo na PlayStation i Xbox konzolama.

Preuzimanje APK ili OBB linkova koji tvrde da su neregularne verzije igre takođe nije bezbedno, jer mogu sadržavati viruse koji mogu oštetiti vaš pametni telefon ili tablet.

S obzirom na tehnička ograničenja Android uređaja i veličinu same igre, vrlo je malo verovatno da će Grand Theft Auto 5 ikada biti prenet na prenosne uređaje. Međutim, postoje alternative na Google Play Store-u koje nude slično iskustvo, kao što je Gameloft-ova Gangstar franšiza.

Ako se odlučite da istražite ove alternative, zapamtite da ih preuzimate samo sa zvaničnog Google Play Store-a ili App Store-a kako biste se zaštitili od malvera. Dodatno, zvanične Android verzije Grand Theft Auto 3, Vice City i San Andreas su dostupne za kupovinu na Google Play Store-u.