Игре

The Crew Motorfest: Nezaboravno iskustvo za ljubitelje automobila

Summary

Tokom događaja The Crew Motorfest u Engleskoj odvijalo se uzbudljivo i nezaboravno iskustvo. Ljubiteljima superautomobila pružena je prilika da uživaju u besplatnoj vožnji automobilima visokih performansi poput Chevrolet Corvette C8 i McLaren Senna. Događaj, poznat kao „Crew Cabs“, imao je […]

The Crew Motorfest: Nezaboravno iskustvo za ljubitelje automobila

Tokom događaja The Crew Motorfest u Engleskoj odvijalo se uzbudljivo i nezaboravno iskustvo. Ljubiteljima superautomobila pružena je prilika da uživaju u besplatnoj vožnji automobilima visokih performansi poput Chevrolet Corvette C8 i McLaren Senna. Događaj, poznat kao „Crew Cabs“, imao je za cilj doneti radost fanovima i potencijalno im pružiti prevoz do posla. Ova jedinstvena inicijativa postala je moguća kroz saradnju između Ubisoft UK, kreatora video igre The Crew Motorfest, i Supercar Experiences, kompanije za iznajmljivanje luksuznih automobila sa sedištem u Hertfordshire-u.

Mark Slaughter, generalni menadžer marketinga za Severnu Evropu i Kanadu u Ubisoft UK, izrazio je svoje oduševljenje ovom jedinstvenom taksi uslugom sa superautomobilima. On veruje da će ona ostaviti trajni utisak kako na nove tako i na postojeće fanove The Crew Motorfest-a. Događaj se održao 14. septembra, istog dana kada je igra lansirana.

Ovo uzbudljivo iskustvo imalo je za cilj da proslavi i promoviše The Crew Motorfest, izuzetno očekivanu igru iz žanra trkaćih video igara. S obzirom na uspeh događaja, jasno je da su fanovi u potpunosti uživali u prilici da se voze u superautomobilima vrhunskog ranga. The Crew Motorfest je pohvaljen zbog poboljšanja u odnosu na prethodne verzije, čineći je nezaobilaznom igrom za ljubitelje trkaćih automobila.

Da li ste imali priliku da učestvujete u ovom izuzetnom taksi servisu sa superautomobilima? Podelite svoje utiske u komentarima ili putem društvenih mreža. Za više informacija o The Crew Motorfest-u, pogledajte našu nedavnu recenziju.