Игре

Apex Legends zajednica se ponovo suočava sa ozbiljnom greškom na Olympus mapi

Summary

Apex Legends zajednica se ponovo suočava sa ozbiljnom greškom koja narušava igrivost na Olympus mapi. Ova greška se odnosi na Phase Runner, uz pomoć koje igrači preživljavaju poslednju oluju tako što se stalno teleportuju u nju. Ova greška je otkrivena […]

Apex Legends zajednica se ponovo suočava sa ozbiljnom greškom na Olympus mapi

Apex Legends zajednica se ponovo suočava sa ozbiljnom greškom koja narušava igrivost na Olympus mapi. Ova greška se odnosi na Phase Runner, uz pomoć koje igrači preživljavaju poslednju oluju tako što se stalno teleportuju u nju. Ova greška je otkrivena kada je jedan igrač postavio video snimak na Twitter-u, prikazujući kako se koristi ovaj bag.

Bivši profesionalni igrač iz tima NRG, „sweet“, je podelio snimak i sarkastično prokomentarisao, „Sa svim ovim pričama o ALGS-u… Barem Rank mod nema nikakve probleme.“ Video je prikazivao rangiranu partiju gde su se poslednje tri ekipe borile. Međutim, iznenađujuće je da je jedan Lifeline igrač bez prestanka ulazio u Phase Runner, a da pritom nije trpeo nikakvu štetu.

Ova greška dodatno frustrira Apex Legends zajednicu koja već vreme ima problema sa Sezonom 18. Iskorišćavanje propusta i druge greške koje ozbiljno utiču na igrivost su opustošile igru, posebno u rangiranim mečevima. Problematični Trident bug, koji dovodi igrače van granica mape, dodatno povećava nezadovoljstvo igrača.

Igrači sa nestrpljenjem očekuju zakrpu koju će Respawn objaviti kako bi se rešili ovi problemi i vratila ravnoteža igri. Za sada nije jasno kada će bug vezan za Phase Runner biti otklonjen. Međutim, s obzirom na to da je video pregledan preko milion puta, očekuje se da će Respawn brzo reagovati.

Apex Legends zajednica se nada da će imati stabilnije iskustvo igranja i drži palčeve za budući Olympus bez grešaka.

Definicije:
– Rangirani mod: Režim igre u Apex Legends-u gde se igrači takmiče jedni protiv drugih kako bi povećali svoj rang i dokazali svoju veštinu.
– Phase Runner: Jedinstvena karakteristika na Olympus mapi u Apex Legends-u koja omogućava igračima da se teleportuju na različite lokacije.
– Game-breaking bug: Greška ili problem u video igri koji značajno utiče na igrivost i može dovesti do nelojalne prednosti ili poremetiti iskustvo igranja.