Игре

Pokémon GO: Kupite poseban tiket za Master Ball

Summary

Ako ste trener u Pokémon GO, znate da vremenski ograničene istrage mogu biti prilično izazovne. Ove vremenski ograničene izazove ključno je otključati najpoželjnije nagrade u igri. Trenutna vremenski ograničena istraga fokusirana je na dobijanje željenog Master Ball-a, koji je dostupan […]

Pokémon GO: Kupite poseban tiket za Master Ball

Ako ste trener u Pokémon GO, znate da vremenski ograničene istrage mogu biti prilično izazovne. Ove vremenski ograničene izazove ključno je otključati najpoželjnije nagrade u igri. Trenutna vremenski ograničena istraga fokusirana je na dobijanje željenog Master Ball-a, koji je dostupan samo do utorka, 21. novembra 2023.

Master Ball je vrhunac tehnologije Poké Ball-ova i garantuje uspešno hvatanje. Bez obzira da li susrećete Pokémon-e u divljini, koristite Lure Module, učestvujete u Raid bitkama ili koristite Daily Adventure Incense, Master Ball je izuzetno moćan.

Međutim, ako se brinete da nećete uspeti da završite vremenski ograničenu istragu na vreme, Niantic je ponudio rešenje. U zvaničnom saopštenju, Niantic i Pokémon GO su otkrili da će treneri koji ne mogu da završe Master Ball vremenski ograničenu istragu do roka imati mogućnost da kupe poseban tiket.

Ovaj poseban istraživački tiket nagradiće trenera sa Master Ball-om, osiguravajući da ne propuste ovu vrednu stavku. Tačan tekst iz saopštenja glasi: „Za trenere koji ne mogu da završe vremenski ograničenu istragu: Master Ball do 21. novembra 2023, biće dostupan poseban istraživački tiket koji dodeljuje Master Ball.“

Ova opcija pruža pomoć trenerima koji se možda suočavaju sa izazovnom vremenski ograničenom istragom. Ako ste blizu da je završite, ali brinete da nećete stići na vreme, vredno je razmotriti kupovinu ovog tiketa.

Koji su vaši razmišljanja, treneri? Da li ste na dobrom putu da završite Master Ball vremenski ograničenu istragu, ili biste razmislili o kupovini posebnog tiketa za dobijanje Master Ball-a? Podelite svoja razmišljanja i strategije u komentarima ispod.