Игре

Hajli Etvel postala vlasnica super-ekskluzivne Xbox konzole limited edition

Summary

Poznata glumica Hajli Etvel, poznata po svojim ulogama u seriji „Crno ogledalo“ i filmu „Nemoguća misija“, kao i po svojoj ulozi agenta Peggy Carter u Marvel Cinematic Universe, nedavno je iznenadila fanove otkrivši da je igrač. U Instagram videu, Etvel […]

Hajli Etvel postala vlasnica super-ekskluzivne Xbox konzole limited edition

Poznata glumica Hajli Etvel, poznata po svojim ulogama u seriji „Crno ogledalo“ i filmu „Nemoguća misija“, kao i po svojoj ulozi agenta Peggy Carter u Marvel Cinematic Universe, nedavno je iznenadila fanove otkrivši da je igrač. U Instagram videu, Etvel je sa oduševljenjem objavila da joj se upravo desilo nešto veoma uzbuđujuće – postala je ponosna vlasnica potpuno nove super-ekskluzivne limited edition Porsche Xbox Series X konzole.

Nemački proizvođač automobila Porsche poklonio je Etvel ovo ekskluzivno izdanje konzole kako bi proslavio svoju 75. godišnjicu. Konzola ima dizajn koji se temelji na ikonskom „Pink Pig“ lakovu Anatolija Lapina s trke Le Man 1971, koji je poznat po svom prepoznatljivo roze bojom i rezu u stilu mesara. Etvelova unutrašnji igrač se „doslovno kikoće“ radosti zbog svoje nove konzole.

Ova saradnja između Xbox-a i Porschea rezultirala je limited kolekcijom konzola, pri čemu svaki dizajn prikazuje ikonički vozački stil Porscheove istorije. Pored „Pink Pig“, tu su još pet drugih dizajna, uključujući „Porsche Hippie“, „Porsche 911 GT1“, „Porsche Salzburg“, „Porsche Racing Edition“ (poznata i kao „The White Whale“ ili „Moby Dick“) i „Porsche 75th“.

Dok su fanovi Xbox-a nesumnjivo oduševljeni saznanjem da je Etvel među njima, fanovi PlayStation-a mogu osetiti blago razočaranje, jer je Etvelova izjava potvrdila njenu lojalnost prema Xbox-u i činjenicu da je Porsche sarađivao s Microsoftom, a ne sa Sony-jem za ovu seriju limited edition konzola. Međutim, fanovi PlayStation-a mogu se utešiti činjenicom da će glumica Megan Foks danas gostovati u igri Mortal Kombat 1 na PlayStation-u.

Ako osećate zavist zbog Etvelove ekskluzivne Porsche Xbox Series X konzole, ne brinite. Xbox i Porsche su takođe pokrenuli nagradnu igru u kojoj fanovi mogu ući kako bi imali šansu da osvoje jedan od limited edition paketa nagrada.