Игре

Acer Swift 3: Prenosni računar visokih performansi po sniženoj ceni

Summary

Ako vam je potreban pouzdan i lak prenosni računar za posao, školu ili produktivnost u pokretu, onda ne tražite dalje od Acer Swift 3. Trenutno, Amazon nudi značajan popust na Acer Swift 3 14″ prenosni računar, smanjujući cenu sa originalnih […]

Acer Swift 3: Prenosni računar visokih performansi po sniženoj ceni

Ako vam je potreban pouzdan i lak prenosni računar za posao, školu ili produktivnost u pokretu, onda ne tražite dalje od Acer Swift 3. Trenutno, Amazon nudi značajan popust na Acer Swift 3 14″ prenosni računar, smanjujući cenu sa originalnih 869,99 dolara na samo 649,99 dolara. Sa popustom od 220 dolara, ova ponuda je previše dobra da bi se propustila za entuzijaste tehnologije.

Acer Swift 3 je prenosni računar koji kombinuje tanku prenosivost sa snažnim performansama. Sa AMD Ryzen 5 5625U Hexa-Core procesorom, ovaj računar obezbeđuje brzinske performanse za multitasking i kreativne zadatke. 14″ Full HD IPS ekran pruža izvanredno vizuelno iskustvo sa živopisnim i tačnim bojama, pokrivajući 100% prostora boja sRGB. Sa 16GB LPDDR4X RAM memorije i 512GB SSD-a, imaćete dovoljno prostora za skladištenje vaših fajlova i brzo pokretanje računara.

Nije samo to što Acer Swift 3 pruža impresivne performanse, već takođe pruža i odlično korisničko iskustvo. Ima pozadinsko osvetljenje tastature za udobno kucanje u uslovima slabog osvetljenja, senzor otiska prsta za dodatnu sigurnost, i Full HD prednju kameru sa AI Noise Reduction tehnologijom za kristalno jasne onlajn sastanke. Dodatno, nudi besprekorne bežične veze sa Wi-Fi 6E i Bluetooth 5.2.

Jedna od istaknutih karakteristika Acer Swift 3 je njegova dugotrajna baterija koja traje do 13 sati, što je idealno za celodnevnu upotrebu bez potrebe za punjenjem. Sa težinom od samo 2.76 lbs (1.25 kg), visoko je prenosiv i lako se nosi. Tanak profil i ekran od 14″ ga čine pogodnim za zadatke kao što su uređivanje i strimovanje.

Važno je napomenuti da Acer Swift 3, iako se ističe svojim performansama i prenosivošću, možda nije idealan izbor za ljubitelje igara. Oslanja se na integrisanu grafiku i možda ne pruža željene performanse za igranje.

Zaključno, Acer Swift 3 je svestran i pouzdan prenosni računar koji pruža odličan odnos cene i kvaliteta, pogotovo sa trenutnim popustom. Bez obzira da li ste profesionalac, student ili osoba kojoj je potreban prenosni uređaj za svakodnevnu produktivnost, Acer Swift 3 je vredan razmatranja.